Παπαδημητρίου: «Κακώς υπάρχει η χαζή διαμάχη»

Μήνυμα ενότητας από τον προπονητή του Αιόλου

Ο Ηλίας Παπαδημητρίου που οδήγησε την ομάδα του Αιόλου στην νίκη επί των Ικάρων στο τοπικό ντέρμπι έδωσε το δικό του μήνυμα: «Ο κόσμος των Τρικάλων είναι ένας. Είτε κερδίζαμε εμείς, είτε κέρδιζαν οι Ίκαροι. Παιδιά που εγώ τα μεγάλωσα στην Ακαδημία παίζουν στους Ικάρους, παιδιά που ήταν στον Αίολο ήταν στους Ικάρους. Είμαστε μία πόλη. Ας μην το κρύβουμε.  Κακώς υπάρχει αυτή η χαζή διαμάχη. Για μένα το καλύτερο είναι να ανέβει είτε η μία, ή και οι δύο στην Β’ Εθνική αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό για την πόλη να αντέξει δύο ομάδες. Ελπίζω να δώσει φώτιση ο Θεός, να υπάρχει μία καλή συναίνεση , να υπάρχει κόσμος που αγαπάει το μπάσκετ με καθαρό μυαλό και να βοηθήσουν ξανά να πάρει τα πάνω της αυτή η πόλη».

Για το παιχνίδι είπε: «To παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Η ομάδα των Ικάρων έχει ποιότητα και έχουν δηλώσει από την αρχή πως θέλουν να βγουν και το δείχνουν στο γήπεδο ότι είναι ομάδα που μπορεί να έχει αξιώσεις. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω τους, προσπαθήσαμε να περιορίσουμε όσο μπορούσαμε τα ατού τους. Κάποια λάθη στο τέλος και όχι καθαρό μυαλό μας στέρησαν από το να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά».

Ο Ηλίας Παπαδημητρίου μίλησε και για την πίεση που είχε η ομάδα: « Ήμασταν πολύ πιεσμένοι γιατί κάναμε μία εκτός προγράμματος ήττα στην Αριδαία που μας στοίχισε και βαθμολογικά, και ψυχολογικά. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, παίζουμε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός με την Νίκη Βόλου. Πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο και αν καταφέρουμε να πάρουμε νίκες στα δύο από τα τρία αυτά παιχνίδια θα μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον»

Τέλος, χαρακτήρισε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παράξενο:  «Το πρωτάθλημα θα είναι παράξενο. Πήγαμε και κάναμε μία εκτός προγράμματος κακή ήττα στην Αριδαία, βρήκαμε ένα γήπεδο με -4 βαθμούς μέσα και με πλαστικό που έχω να παίξω από το 1993 που ήμουν παιδικό, λακκούβες παντού, δεν μας πήγαν τα σουτ χάσαμε το ματς. Θα είναι πολλές οι ομάδες που θα στραβοπατήσουν, όσες λιγότερες εκτός προγράμματος ήττες κάνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έναντι των άλλων έχεις να φτάσεις στον τίτλο»