Οι αριθμοί μετά το Λαμία – Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Ο ΑΟΤ στον φετινό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος έδωσε έξι παιχνίδια. Πέτυχε τέσσερεις νίκες (μέσα έξω με Εργοτέλη, Επισκοπή, Δόξα Δράμας), μία ισοπαλία (Λαμία) και μία ήττα (Λαμία).

(*) Πρώτο γκολ σε επίσημο παιχνίδι για τον νεαρό Βασίλη Πέλκα με τα χρώματα του ΑΟ Τρίκαλα. Είναι το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει στην καριέρα του. Είχε σκοράρει και ένα γκολ πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα των Γιαννιτσών εναντίον του Αλμωπού Αριδαίας (14/04/19). Στο παιχνίδι εκείνο όπου τα Γιαννιτσά επικράτησαν με 2-1 το γκολ του Αλμωπού σημείωσε ο νυν συμπαίκτης του Πέλκα στον ΑΟΤ., Λάζαρος Ελευθεριάδης.

(*)Σε ένα κλειστό κλαμπ προπονητών συμμετέχει από χθες  ο Περικλής Αμανατίδης. Στο παιχνίδι κυπέλλου με την Λαμία συμπλήρωσε 500 συμμετοχές ως πρώτος προπονητής στα εθνικά πρωταθλήματα και το κύπελλο Ελλάδος. Συνολικά έχει να επιδείξει 208 παρουσίες στην Β’ Εθνική, 247 στην Γ’ Εθνική και 45 παρουσίες σε κύπελλο. Ο απολογισμός του είναι 252 νίκες, 107 ισοπαλίες και 141 ήττες.Ο Περικλής Αμανατίδης έχει κοουτάρει μέχρι σήμερα τις ομάδες: ΑΣ Αμπελοκήπων, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ποσειδών Νέων Πόρων, Βέροια, Κοζάνη, Αγροτικός Αστέρας , Γιάννινα, Καλλιθέα, Μακεδονικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Βόλου, Λαμία, ΑΟ Τρίκαλα, Αιγινιακός, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου.

(*) Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι σκόραρε χθες στο ντεμπούτο του με την Λαμία εναντίον των Τρικάλων. Δεν είναι η πρώτη φορά που βάζει γκολ στους «κυανέρυθους» ο Μπιανκόνι. Είχε σκοράρει σε βάρος μας και στο περσινό παιχνίδι Πλατανιάς – Τρίκαλα στα Χανιά (2-0 νίκη των Κρητικών).

(*) 25 ετών, 10 μηνών και 3 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ενδεκάδας του ΑΟ Τρίκαλα στην Λαμία χθες.