Γιαννίτσης: «Για νίκη στην Καλαμάτα»

Ο αμυντικός των Τρικάλων μίλησε στον FM 100

Στην αθλητική εκπομπή «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» και στον FM 100 Ράδιο Ζυγός μίλησε σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Γιαννίτσης.

Ο αμυντικός των Τρικάλων αναφέρθηκε φυσικά στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλαμάτα: «Είδα το παιχνίδι κυπέλλου της Καλαμάτας στην Λάρισα. Είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της . Εμείς εννοείται ότι θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Αν τα καταφέρουμε τα πράγματα θα μπουν σιγά σιγά σε μία σειρά και θα εκπληρώσουμε και τον στόχο μας. Είναι βέβαια νωρίς ακόμη αλλά με νίκη στην Καλαμάτα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα».

Για την πρόκριση επί του Εργοτέλη αλλά και για το ποιον προτιμά για επόμενο αντίπαλο είπε: «Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Ήταν πολύ σημαντική η πρόκριση. Τώρα όσον αφορά την συνέχεια μακάρι να τύχουμε με κάποια από τις μεγάλες ομάδες, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό ώστε να γίνει ένα παιχνίδι – γιορτή στην έδρα μας με πάρα πολύ κόσμο».

Για το ξεκίνημα της ομάδας την φετινή σεζόν: «Ήταν απολύτως λογικό να ψάχνουμε τα πατήματα μας. Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι, χρειάστηκε χρόνος να βρούμε την απαιτούμενη χημεία, δεν ξέραμε και τις ομάδες . Όσο προχωράει το πρωτάθλημα γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μαθαίνουμε και τις υπόλοιπες ομάδες».

Για τον ανταγωνισμό στην θέση που αγωνίζεται είπε: «Ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει. Στην θέση του κεντρικού αμυντικού παίζουμε τρεις παίκτες, έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας και ο ανταγωνισμός με την καλή έννοια μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνει».

Τέλος για την επιλογή του να έρθει στα Τρίκαλα το καλοκαίρι είπε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου να έρθω στα Τρίκαλα. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα, έρχεται στο γήπεδο και εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο από αυτόν».