Παπαδημητρίου: «Κάθε ματς ξεχωριστά»

Ο προπονητής του Αιόλου αποφεύγει να θέσει στόχους

Το απόλυτο έχει μέχρι στιγμής η ομάδα μπάσκετ του Αιόλου που μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαδημητρίου αποφεύγει να βάζει στόχο. Μιλώντας χθες στο FM 100 Ράδιο Ζυγός και στην αθλητική εκπομπή «Η Ελλάδα αναστενάζει» είπε: «Βλέπουμε κάθε το παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι πρέπει να βλέπεις ματς, ματς και προπόνηση, προπόνηση για να προχωράς. Έχουμε ένα μειονέκτημα γιατί ερχόμαστε από μία διακοπή τριών εβδομάδων και ένα ματς με την Κέρκυρα που ήταν ασήμαντο μιας και η ομάδα αυτή παίζει με το εφηβικό. Δεν βάζουμε στόχο, δεν χαλαρώνουμε, είμαστε αγχώδεις από την φύση μας και είμαστε έτοιμοι για πόλεμο συνεχώς. Το σήμερα και το αύριο μας απασχολεί».

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΣΚ Ιωαννίνων είπε: «Η ομάδα του ΣΚ Ιωαννίνων είναι μία αξιόλογη ομάδα, την βλέπουμε και αυτήν με την ίδια σοβαρότητα όπως και οι υπόλοιπες. Είναι μία ομάδα που έχει βλέψεις για την κατηγορία και έχει ένα πολύ καλό και καλοδουλεμένο σύνολο με έμπειρα παιδιά. Θέλουμε τον κόσμο να είναι αρωγός γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Αν το κερδίσουμε παίρνουμε προβάδισμα καθώς όσες νίκες παίρνεις σε αυτά τα παιχνίδια είναι θετικό».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών του τόνισε: «Στο μπάσκετ όταν έχει να συνθέσεις δώδεκα χαρακτήρες είναι πολύ δύσκολο να τους έχει όλους ικανοποιημένους. Εγώ προσπαθώ να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα από τα παιδιά που επέλεξα. Υπάρχουν παιδιά που είναι πρωταγωνιστές και τραβάνε μπροστά αλλά το ευτύχημα για μία ομάδα που έχει βαθύ ρόστερ είναι ότι όταν αυτοί δεν είναι στην καλή τους μέρα αυτοί που θα έρθουν από πίσω να δώσουν το κάτι παραπάνω. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων γι’ αυτό άλλωστε και είμαστε πρώτοι».

Τέλος για τους Τρικαλινούς παίκτες που απαρτίζουν στην πλειοψηφία τους την ομάδα είπε: «Είναι απαραίτητο τα Τρικαλινά παιδιά να πάρουν παραστάσεις και επιλέξαμε να έχουμε στην ομάδα εννιά παιδιά ντόπια στα οποία μπορεί να υπολογίζει το Τρικαλινό μπάσκετ στο μέλλον».