Ο Αίολος παρουσίασε την φανέλα του

Με την οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Στο ξενοδοχείο “Παντελιδάκης” παρουσίασε σήμερα το βράδυ η ομάδα του Αιόλου την φανέλα την οποία φορά η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο μπροστινό μέρος της φανέλας διαφημίζεται η γνωστή Τρικαλινή μπισκοτοβιομηχανία Βιολάντα, στο πίσω μέρος η εταιρεία “Τρικαλινή Ζύμη” και στο σορτς η εταιρεία Logistics του Γιώργου Κουρεμένου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τις Τρικαλινές εταιρείες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Αίολο τον οποίο χαρακτήρισε την πιο ιστορική ομάδα μπάσκετ στην Θεσσαλία με παρουσία πέντε συνεχόμενων ετών στην Α1. “Μετά απο μία απουσία πέρυσι ο Αίολος επέστρεψε και στηρίζεται κυρίως σε Τρικαλινά παιδιά, πολλά εκ των οποίων βγήκαν μέσα απο την παραγωγική διαδικασία των Ακαδημιών του Συλλόγου ενώ έχουμε και τρεις παίκτες οι οποίοι είναι απο άλλες πόλεις και θα μας βοηθήσουν με την εμπειρία τους”.

Ο Τάκης Παπαγεωργίου σημείωσε πως ο κόσμος περίμενε την επανάκαμψη της ομάδας “αυτό φαίνεται απο το γεγονός ότι ξεπεράσαμε τον στόχο που είχαμε στα διαρκείας” ενώ κάλεσε τον κόσμο στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Φλώρινα: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Αριστοτέλης έχασε τα δύο παιχνίδια στο τέλος. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει” είπε χαρακτηριστικά.

Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαδημητρίου ευχαρίστησε την διοίκηση του Αιόλου για την ευκαιρία που του δόθηκε να εργαστεί στην ομάδα: “Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι σε αυτήν την ομάδα. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια σε  καθημερινή βάση και υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση απ’ όλους”.

Τέλος, το μέλος του ΔΣ Ευάγγελος Πρεμέτης είπε χαρακτηριστικά: “Υπηρετώ χρόνια το μπάσκετ και είμαι πάντα μέσα σε προσπάθειες οι οποίες αποπνέουν υγεία. Και ο Αίολος είναι μία υγιής ομάδα, γι’ αυτό και είμαι εδώ”.

Απο αριστερά οι κ.κ. Μπαλάφας, Παπαδημητρίου, Παπαγεωργίου, Πρεμέτης, Χρ. Σιαφαρίκας, Μπραχάλας
Το μπρος μέρος των εμφανίσεων…
…και το πίσω
Και οι παίκτες του Αιόλου ήταν εκεί
Ο πατήρ Σιαφαρίκας με τον υιό που πρόσφατα εισήχθη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση