Οι νεανίδες Ακληπιού κέρδισαν (3-1 Σετ) την ΕΑΛ

Με νίκη συνέχισαν την πορεία τους οι νεανίδες  του Ασκληπιού καθώς επιβλήθηκαν εντός έδρας με 3-1 της ΕΑ Λάρισας.
Ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών καθώς είχαμε συνεχείς εναλλαγές στο σκορ αλλά και πλούσιο θέαμα.
Με περισσότερες επιλογές και φρεσκάδα στο παιχνίδι του ο Ασκληπιός πήρε τελικά τη νίκη και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Το 1ο σετ κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες καθώς οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με τον Ασκληπιό να εκμεταλεύεται τις περισσότερες επιλογές που είχε και να παίρνει το σετ με 25-23.
Στο 2ο σετ η ΕΑΛ κυριάρχησε και πήρε το σετ με 14-25.
Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός επέβαλε το ρυθμό του  και δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την φιλοξενούμενη ΕΑΛ και πήρε το σετ με 25-16.
Στο 4ο και κρισιμότερο σετ οι ομάδες κυνήγησαν με πάθος τη νίκη .Πήγαιναν πόντο πόντο και ο Ασκληπιός ακούμπησε τη  νίκη όταν προηγήθηκε με 24-22. Η ΕΑΛ αντέδρασε και έστειλε το παιχνίδι στην ¨παράταση “ισοφαρίζοντας ” 24-24. Τελικά πιο ψύχρεμος ο Ασκληπιός κέρδισε με 28-26.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Γεροβάιος):Γιόλα, Μπρουσιάκη, Σούλκο, Σκέμπη, Κόκκαλη, Τζίκα, Ταρατόρα(λ), Γκιούρκη, Κοντοκώστα, Μπαντίκου,Παπαγιάννη, Καρατάσιου, Γκιούρκη Π (λ).
ΕΑ Λάρισας(Καμινάρης):Μαρκουλή, Κουτσιάρη, Ζαφειρίου, Βούλγαρη, Μπαχτεβανίδη, Μανδραβέλη, Καφφέ, Τζιαστούδη, Αλβίζου, Βλάχου(λ), Βελεσιώτη.