Με το δεξί τα κορίτσια

Κέρδισαν στην πρεμιέρα την Σταυρούπολη με 3-1

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην φετινή Α2 τα κορίτσια του Ασκληπιού. Μετά απο εξαιρετική εμφάνιση κέρδισαν με 3-1 την Σταυρούπολη και χειροκροτήθηκαν θερμά απο τους Τρικαλινούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό.

Τα κορίτσια του Νίκου Γεροβάιου δεν πτοήθηκαν απο το γεγονός ότι βρέθηκαν πισω στο σκορ, χάνοντας το πρώτο σετ, αντέδρασαν και έφτασαν στην νίκη.

Στο 1ο σετ η ομάδα του Ασκληπιού μπήκε πολύ μουδιασμένα και δεν κατάφερε να βρεί ρυθμό. Ήταν κοντά  στο σκορ 8-8, 15-17  δεν είχε όμως το καθαρό μυαλό και τις σωστές επιλογές ώστε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και έτσι έχασε το σετ με 16-25.
Στο 2ο σετ παρότι ξεκίνησε άσχημα 1-5 βρήκε τις λύσεις και πολύ γρήγορα πέρασε μπροστά 15-6, 21-13 και πήρε τελικά το σετ με 25-21.
Στο 3ο οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Πάλεψαν για τον κάθε πόντο και έδωσαν πολλές μάχες. Ο Ασκληπιός είχε ένα μικρό προβάδισμα 5-3, 10-6, 16-15,20-18 το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος και πήρε το σετ με 25-22.
Στο 4ο σετ οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ 3-5, 13-8, 18-19 χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει την εξέλιξη. Πιο ψύχραιμος και τυχερός ο Ασκληπιός πήρε τελικά το σετ με 25-21 και έκανε  το ξεκίνημα που ήθελε.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γεροβάιος):Βουλγαράκη,  Γιόλα,  Χατζηχριστοδούλου, Λάιου, Παναγιώτου, Καπέλου, Βογιατζόγλου, Παναγιώτου(λ), Ρούσου, Κοκαλιάρη, Μπουρλή, Σούλκο, Μπρουσιάκη, Ταρατόρα(λ).
ΕΟΣ(Ακριτίδης):Παπουλίδου, Κανονίδου, Βουγιουκλίδου, Καδίρη, Τζοβένου, Καλτσώνη, Κουτσούδη, Στεργίου, Παπαδοπούλου, Αναστασιάδη, Γκαγκάρη, Σταφυλίδου, Μίγκου, Νικολαίδη.

(*) Οι φωτό είναι του Κωνσταντίνου Κατσιάνη