Ευχαριστίες ΣΟΑΤ για το προπονητικό καμπ

Ήταν το 6ο κατά σειρά που έγινε στην πόλη μας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
Με το πέρας του 6ου κατά σειρά προπονητικού Καμπ Σεμιναρίου του Σ.Ο.Α.Τ., που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου στα Τρίκαλα που συγκέντρωσε φέτος 82Σ υλλόγους ( 65 από την Ελλάδα και 17 από το εξωτερικό),χαρακτηριζόμενο ως ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως σεμινάρια – camps για το τάε κβο – ντο από τους εισηγητές του Καμπ.
θα θέλαμε να απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του
.Στον ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ αλλά και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣπου στέκονται πάντα αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν αξίες αλλά και μια ποιότητα ζωής και έναν πολιτισμό.
Στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Τρικάλων που διευκόλυναν την μετακίνηση των αθλητών προς το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο.
Σε όλα τα μέλη και μη του Συλλόγου Σ.Ο.ΑΤ. , που δεν υπολόγισαν κόπο και χρόνο και ήταν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι να βοηθήσουν .
Στους χορηγούς του καμπ που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Θα ήταν όμως παράλειψη να μην ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, Έλληνες και ξένους, που τίμησαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον ΣΟΑΤ , με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στο καμπ, αλλά κυρίως την ψυχή του Καμπ δηλαδή τους 600 αθλητές και τις οικογένειες τους που συγκεντρώθηκαν στα Τρίκαλα κυριολεκτικά από όλα τα μέρητου κόσμου γεμίζοντάς μας με ευθύνη για την επόμενη φορά.
Στους βοηθούς-μαθητές μου που μόνοι τους τα κατάφερναν και το έκαναν για τον Βασίλη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αυταπάρνηση τους,ηταν τόσο συγκινητικοι..
Αθλητισμός, ομαδικότητα, νεολαία, όταν συναντώνται όλαμαζί δείχνουν το δρόμο της υγιούς κοινωνίας του μέλλοντος.Και αυτή η εικόνα θα παραμείνει ζητούμενο και όραμα γιατον Σ.Ο.Α.Τ.