O Νάκος του ΓΣΤ με την Εθνική Στίβου στο Ευρωπαϊκό ομάδων

Στην αποστολή και στο α γκρουπ αναχώρησης ήταν και ο Νάκος του ΓΣΤ που θα τρέξει την κούρσα των 400 μέτρων με εμπόδια

Το ταξίδι για την Πολωνία ξεκίνησε και το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοζ (9-11/8). Σ’ αυτό βρέθηκε και ο πανελληνιονίκης του ΓΣΤ, Η  ομάδα μας έχει δύσκολο έργο καθώς θα κληθεί να βρεθεί αντιμέτωπη με σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης, σε μια χρονιά όπου η παραμονή έχει γίνει ακόμη δυσκολότερη, αφού από τους 12 που θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους οι πέντε θα αφήσουν την κατηγορία, προκειμένου το 2021 η Σούπερ Λίγκα να διεξαχθεί με οχτώ ομάδες (θα ανέβει και μία ομάδα από την Α κατηγορία).
αποστολή μας θα κληθεί να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο, αφού η Μαρία Μπελιμπασάκη δεν είναι τελικά σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα. Η αθλήτρια όχι μόνο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά έχει μείνει πίσω στις προπονήσεις και δεν είναι σε θέση να βρεθεί στο αγωνιστικό επίπεδο που θα ηθελε.

Παρόλα αυτά η Μπελιμπασάκη ζήτησε να ταξιδέψει στοΜπίντγκοζ, προκειμένου να στηρίξει έστω και ψυχολογικά την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας.

Ο όγκος της ομάδας μας αναχωρεί για το Μπιντγκοζ το μεσημέρι της Τρίτης και μαζί θα ταξιδέψει και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος είναι αρχηγός της αποστολής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων