Ο μερακλής Σόκο, ο Κύπριος και το μαύρο διαμάντι!

O ΦΛΟΥ της 01/07/2019

Μερακλής

Μερακλής ο πρώην παίκτης των Τρικάλων BC και νυν της Μούρθια Όβι Σόκο. Ο Βρετανός συμμετέχει σε ερωτικό ριάλιτι (!!!) υπό τον τίτλο Love island και κάνει θραύση στις συμμετέχουσες αφού η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ωραίο παιδί. Θα το βλέπουν το ριάλιτι και μερικά κοριτσόπουλα από τα Τρίκαλα και θα αναστενάζουν!!! Αναπολώντας τις ευχάριστες στιγμές που τις προσέφερε όταν ήταν στα μέρη μας!!!

Μπάρλοου

Η αλήθεια είναι ότι από τον Μπάρλοου θα περιμέναμε να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους ριάλιτι και όχι από τον Σόκο ο οποίος ήταν πολύ πιο σοβαρός και πειθαρχημένος τις μέρες του στα Τρίκαλα. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!

«Δεν τρώει γύρο!!!»

Τον Σόκο τον θυμόμαστε και για τις λεπτεπίλεπτες συνήθειες του όσον αφορά το φαγητό καθώς αναζητούσε στα Τρίκαλα εστιατόρια με …αστέρια Μισελέν για να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο του!!! Θρυλική η ατάκα του Παναγιώτη Μπραχάλα όταν τον πήγε να φάει σε γυράδικο της πόλης: «Πρόβλημα, πρόβλημα!!! Ο Σόκο δεν τρώει γύρο!!!».

Προδιαγραφές

Υπάρχουν και αρκετοί ακόμη πρώην των Τρικάλων που έχουν τις προδιαγραφές για την συμμετοχή τους  σε τέτοιου είδους ριάλιτι. Και μερικοί ποδοσφαιριστές, βεβαίως βεβαίως!!!

Ηρεμία

Μετά την καταιγίδα ηρεμία στα Τρίκαλα. Άπαντες έριξαν τους τόνους ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην κανονικότητα. Με την ευχή μην γίνει ξανά κανένα νέο ταρατατζούμ!!!

Ζημιά

Ζημιά πάντως έγινε. Όσο και αν όλοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός.

Κύπριος

Ευτυχώς εμφανίστηκε ένας Κύπριος επιχειρηματίας και θέλει να αγοράσει την Δόξα Δράμας από τον Μπύρο. Μπας και ησυχάσουμε και εμείς!!!

Ορθώς

Ορθώς ο ΑΟΤ κινείται στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Τριανταφυλλάκο. Από τους λίγους που διακρίθηκαν πέρυσι. Και με καθοριστικά γκολ σε στημένες φάσεις.

Επιστροφή

Είμεθα και μπροστά σε μία επιστροφή. Αυτή του Παντελή Ριζογιάννη. Για 3η φορά…

Μαύρο Διαμάντι

Το διαμάντι του Νείλου, ο Πολ Γουερέ, που πέρασε και δεν ακούμπησε στον ΑΟΤ είναι στην αποστολή της Εθνικής Κένυας στο Κόπα Άφρικα. Στα πρώτα δύο παιχνίδια των «Λιονταριών» στην διοργάνωση με Αλγερία (ήττα 2-0) και Τανζανία (νίκη 3-2) δεν αγωνίστηκε. Ίσως πάρει συμμετοχή απόψε με την Σενεγάλη.

Αβεβαιότητα

Η αβεβαιότητα όσον αφορά τα τηλεοπτικά συνεχίζεται. Σήμερα υπάρχει και νέο ραντεβού με την ΕΡΤ και ασκείται μεγάλη πίεση προς κάθε κατεύθυνση ώστε να υπογραφούν τα παχυλά συμβόλαια πριν τις Εκλογές. Γιατί μετά τις εκλογές πάπαλα!!!

Σιδεροκέφαλος

Ο συμπαθέστατος Γιάνναρος Τσίμας στην τεχνική ηγεσία του νεοσύστατου μπασκετικού ΑΟ Τρίκαλα. Καλή επιτυχία!!!

Λάρισα BC

Και εγένετο Λάρισα BC. Και πάλι από σπόντα η Λάρισα αποκτά ομάδα στην Basket League με την ευχή αυτή τη φορά να μακροημερεύσει. Η νέα ομάδα θα προκύψει από την εξαγορά του ΑΦΜ της Κύμης από τον Ερμή Αγιάς!!!

«ΦΛΟΥ»

…καλό μήνα!!!