Βέρτζος: «Νιώθω σαν 25αρης!!!» (Ηχητικό)

Πανέτοιμος ο Άγγελος Βέρτζος να προσφέρει ξανά στον ΑΟΤ

Ένας αμυντικός παλιάς κοπής που τόσο πολύ έλειψε πέρυσι από τον ΑΟΤ είναι ο Άγγελος Βέρτζος που επιστρέφει ξανά σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είναι μία καινούργια αρχή. Είχα δύο καλές χρονιά παλιότερα. Πάει να γίνει κάτι καλό αυτή την φορά και ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί αυτή τη φορά και να κάνουμε πρωταθλητισμό» είπε στις πρώτες του δηλώσεις μιλώντας στην αθλητική εκπομπή «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» του FM 100 και στους Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και Κώστα Τσέκλημα.

Η αγάπη για την πόλη έκδηλη: «Τα Τρίκαλα είναι μία πόλη που μου αρέσει, μία ομάδα που μου αρέσει και ο σεβασμός που δείχνουν οι φίλαθλοι στο πρόσωπο μου με έκανε να γυρίσω.  Ο λόγος που επέστρεψα είναι ο πρωταθλητισμός και ο στόχος  να ανέβουμε κατηγορία ώστε να προσφέρω και σε μένα και στην οικογένεια. Το μόνο που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για την ομάδα».

Ο Άγγελος Βέρτζος στάθηκε και σε κάποια σχόλια όσον αφορά την ηλικία του: «Εύχομαι να έχω την υγεία μου και να προσφέρω τα 100% Μπορώ να πουν κάτι για την ηλικία μου αλλά θα τα καταφέρουμε, θα τα δώσουμε όλα. Συνεχίζω να κάνω κάτι που αγαπώ. Νιώθω σαν 25αρης. Κάτι βλέπουν και με επιλέγουν να παίζω στα 36. Αυτό το εκτιμούν οι προπονητές».

Για τον κόσμο είπε: «Εύχομαι με όλα τα προβλήματα που έχει ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να φεύγει χαρούμενος. Να επιστρέφει με χαρά στο σπίτι του».

Ο Άγγελος Βέρτζος στάθηκε και στην αποχώρηση του από την ομάδα: « Ο λόγος που έφυγα από τα Τρίκαλα ήταν γιατί πέρασα πολλά, διαχειριζόμουν πολλά ως αρχηγός  που δεν βγήκαν έξω από τα αποδυτήρια, κρατήσαμε όλα τα παιδιά κάποια στεγανά και κάναμε μία αξιοπρεπή πορεία σχετικά με το ρόστερ το οποίο είχαμε. Ήθελα να παω κάπου καλύτερα, ακόμη και Α’ Εθνική, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα».

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Άγγελου Βέρτζου: