Σοβαρότης μηδέν!!!

O ΦΛΟΥ της 28/06/2019

Παράνοια

Αν για κάτι είμεθα περήφανοι στο sportrikala είναι ότι την …ορολογία μας την υιοθετούν άπαντες. Ειδικότερα οι της ΠΑΕ (βλέπε μαρούλια). Το προχθεσινό κείμενο μας με την διαρροή περί Δόξας Δράμας τελείωνε με την λέξη «Παράνοια», την μοναδική λέξη που μπορούσε να αποτυπώσει εύστοχα την όλη κατάσταση. Χθες το μεσημέρι στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ και σε ένα ιδιότυπο mind game μίλησε για «Παράνοιες» και πως ο ΑΟΤ απαντά με πράξεις. Από χθες το βράδυ και μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι περισσότεροι τίτλοι ομιλούν πλέον για «Παράνοια»!!!

Σοβαρότης μηδέν

Ο ΑΟΤ είναι μεγάλη ομάδα και ουδείς μπορεί να παίζει μαζί του. Εδώ είναι φανερό ότι κάποιοι παίζουν και παράλληλα εμπαίζουν τους φιλάθλους. 12 η ώρα βγάζεις ανακοίνωση και λες ότι θα μιλήσεις με πράξεις, 5 το απόγευμα ανακοινώνεις Ζαρόπουλο και κατά τις 9 τα τινάζεις όλα στον αέρα ζητώντας πίσω τις προκαταβολές από τους παίκτες με τους οποίους μόλις συμφώνησες- ενώ έναν τον ανακοίνωσες κιόλας!!!

Αίτια

Επειδή κάποιοι εκ των σεσημασμένων γλειφτών προέδρων της τελευταίας εικοσαετίας– ευτυχώς δεν είναι πολλοί- έσπευσαν να χρεώσουν σε μερίδα των ΜΜΕ – ιδιαιτέρως εμάς- την επιθυμία Αϊβάζογλου να αποχωρήσει,  να τους ενημερώσουμε ότι για την νέα έκρηξη η αιτία ήταν ένα και μοναδικό πρόσωπο: Ο Νίκος Σαμολαδάς.

Κρίση εμπιστοσύνης

Ο μεγάλος του χρέωσε λανθασμένες κινήσεις (sic) σε κάποια μεταγραφικά θέματα και με τον γνωστό …διακριτικό του τρόπο τερμάτισε την συνεργασία και ζήτησε να επιστραφούν όλα τα συμβόλαια και οι προκαταβολές από  τους παίκτες που μέχρι χθες είχε συμφωνήσει ο Σαμολαδάς.

Φεύγει

Ο Σαμολαδάς πράγματι έκανε τηλέφωνα στους παίκτες και τους ζητούσε να φέρουν πίσω τις προκαταβολές και να σκίσουν τα συμβόλαια. Παράλληλα ενημέρωνε τους παίκτες ότι πρόθεση του Αϊβάζογλου είναι να φύγει…

Επιβεβαίωση

Την είδηση την μετέφερε με επιφύλαξη αρχικά το Sportrikala αλλά λίγο αργότερα ήρθε και η έμπρακτη επιβεβαίωση: Ο Ζαρόπουλος που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό την είδηση της υπογραφής του στον ΑΟΤ κατέβασε την ανάρτηση…

Παγωτό

Αυτός που έμεινε …παγωτό ήταν ο Περικλής Αμανατίδης με το «καθάρισμα» του άμεσου συνεργάτη του, του Νίκου Σαμολαδά. Μίλησε με τον Αϊβάζογλου χθες και σήμερα θα τα πουν εκ νέου για να δουν τι θα γίνει στην συνέχεια…

Μπορεί και να μείνει!

Αα, η συνάντηση γίνεται γιατί σύμφωνα με το περιβάλλον  του μεγαλομετόχου –είχαμε νέα διαρροή!!!- το ξανασκέφτηκε, μπορεί και να μη φύγει και πως θα προσπαθήσει να πείσει τον Αμανατίδη να συνεχίσει πλαισιώνοντας τον με έναν νέο τεχνικό διευθυντή.

Αντιδράσεις

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων στον χθεσινοβραδινό παραλογισμό; Οι αναμενόμενες. Σε απλά ελληνικά μια σύμπτυξη όλων όσων διάβασα στα social media: Μας τα κάνατε τσουρέκια!!!. Δύσκολες λέξεις κύριοι της διοικήσεως; Look it up in the dictionary!! Για να μην κλέβετε μόνο εσείς ατάκες απο μας!!!

Αυτογκολ

Γι’ αυτό σας λέω, οι άνθρωποι είναι μαστόρια  στα αυτογκολ. Και ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορούν να ξαναμαζέψουν την νέα ιστορία που δημιούργησαν…

Συναγερμός

Η είδηση ήταν λογικό να σημάνει συναγερμό. Κάποιοι άρχισαν να αναζητούν μέχρι και την διάδοχη κατάσταση ποντάροντας στο γεγονός ότι οι μετοχές είναι ακόμη στα χέρια του Μπαταγιάννη.

Πρόβλεψη

Πρόβλεψη για το μέλλον: Βοήθεια μας!!! Δύσκολη λέξη; Look it up in the dictionary!!

Επταήμερο

Με όλα αυτά θα δουλεύουμε επταήμερο. Οπότε η στήλη και αύριο Σάββατο θα είναι εδώ!!!

«ΦΛΟΥ»

…μία ακόμη συνηθισμένη μέρα στο ρεπορτάζ του ΑΟΤ!!!