Χαμός στον ΑΟΤ … Ζήτησαν πίσω προκαταβολές από παίκτες που συμφώνησαν !!!

 

Ειδηση που γίνεται δύσκολα πιστευτή μεταφέρει το sportikala , καθώς λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ που διαβεβαίωνε πως θα απαντήσει με πράξεις  σε όλα όσα ακούστηκαν και της καταλογίστηκαν το τελευταίο 48ωρο , ήρθε μια βραδινή αναστάτωση που είναι σημαντική  και μπορεί να είναι προάγγελος εξελίξεων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του sportikala  στέλεχος της ομάδας επικοινώνησε  με ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμφωνήσει και πήραν προκαταβολές μεταγραφής (ανάμεσά τους και ο Ζαρόπουλος που ήδη ανακοινώθηκε) , να γυρίσουν πίσω τα λεφτά και να προχωρήσουν σε διαγραφή και σχίσιμο συμβολαίων.

Το θέμα θα μπορούσε να θεωρηθεί αστείο στην παρούσα φάση,(όπως και τόσα άλλα που έχει παρουσιάσει αυτή η διοίκηση)  όμως υπάρχει συνέχεια καθώς σαν δικαιολογία για όλα αυτά αναφέρθηκε πρόθεση εγκατάλειψης της ομάδας από τον Ηλία Αϊβάζογλου!!!

Απ ότι φαίνεται λοιπόν οι  εξελίξεις που θα ακολουθήσουν  θα είναι ραγδαίες , σιγουρα θα υπάρξει μια τουλάχιστο αποχώρηση…. Πάντως ,ακόμα και κακόγουστη φάρσα  να είναι όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο δίωρο , πλέον δεν… μαζεύονται εύκολα με διάφορες αστείες δικαιολογίες και αναμφίβολα πια η διοίκηση του κ.  Αϊβάζογλου είναι πολλαπλώς εκτεθειμένη στην κοινωνία ,στην πόλη και στους φιλάθλους του ΑΟΤ  , ενώ  οι ποδοσφαιριστές  ήδη ψάχνονται για το τι ακριβώς συνέβη και η ομάδα περνά μια τόσο σοβαρή αναστάτωση, που ξεπερνά τα όρια της παράνοιας…