Ολοκληρώθηκε το 1ο Jr. NBA Greece Basketball League

Με απόλυτη επιτυχία

Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότεροι από εξακόσιοι (600) αθλητές και διεξήχθησαν 136 αγώνες σε διάρκεια τεσσάρων μηνών με τη συμμετοχή τριάντα (30) ομάδων.

Οι τελικοί της διοργάνωσης διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 08 & 09 Ιουνίου στις κατάμεστες εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece με νικήτρια την ομάδα των Minnesota Timberwolves (Γ.Σ. Περιστερίου) η οποία επικράτησε στον τελικό των Washington Wizards (ΔΑΣ Δραπετσώνας).

Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα των New Orleans Pelicans (ΓΣ Απόλλων) και τη 4η θέση η ομάδα των Milwaukee Bucks (ΑΟ Γαλατσίου).

Οι νικητές των διαγωνισμών ήταν οι εξής:

  • Dole Hot Shot Contest νικήτρια ήταν η ομάδα των Minnesota Timberwolves (Γ.Σ. Περιστερίου) με τους αθλητές Ανδρέα Κουστένη και Γιώργο Μητρόπουλο
  • Sustenium Choco Three-Point Contest νικητής στέφθηκε ο αθλητής των Orlando Magic (Νέα Ιωνία) – Βαγγέλης Χριστόπουλος
  • MVP του 1ου Jr. NBA Greece Basketball League αναδείχθηκε ο Γιάννης Μαραγκουδάκης των Minnesota Timberwolves (Γ.Σ. Περιστερίου)
Ακολουθήστε μας και μείνετε συντονισμένοι στα επίσημα κανάλια της Fourteen Pro σε Facebook, Instagram και Youtube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!
Ο MVP του 1ου Jr. NBA Greece Basketball League, Γιάννης Μαραγκουδάκης των Minnesota Timberwolves (Γ.Σ. Περιστερίου) μαζί με τον NBA Ambassador Ευθύμη Ρεντζιά