“Λουκέτο” στον Ηρακλή

Μετά το ναυάγιο με Μπέο

Δυσοίωνη είναι η επόμενη ημέρα για την ΠΑΕ Ηρακλής μετά το οριστικό «όχι» που είπε σήμερα το πρωί ο Αχιλλέας Μπέος στον ιδιοκτήτη των «κυανολεύκων» Θανάση Παπαδόπουλο.

Μέχρι σήμερα ο δήμαρχος Βόλου άφηνε στον κ. Παπαδόπουλο κάποιες ελπίδες για εξεύρεση σημείου επαφής, αλλά τελικώς κάτι τέτοιο δεν επιτεύχθηκε. Μπορεί ως λόγος του ναυαγίου να παρουσιάζεται η απαίτηση του κ. Μπέου να μην αλλάξει έδρα η ομάδα, αλλά αυτό μάλλον αποτελεί δικαιολογία.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του metrosport.gr o δήμαρχος του Βόλου ούτε στον δεύτερο κύκλο συζητήσεων πείστηκε από τον κ. Παπαδόπουλο ότι θα είναι συνεπής στην αποπληρωμή του τιμήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που κατά τη διάρκεια των συζητήσεων είπε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής ότι αν καταβάλει άμεσα το ποσό των 2 εκατ. ευρώ μπορεί να αλλάξει έδρα όποτε θέλει τον Ν.Π.Σ. Βόλος, ενώ του πρότεινε και δεύτερο σενάριο. Σύμφωνα μ’ αυτό θα υποχρεούνταν ο αγοραστής να διατηρεί ως έδρα της ομάδας τον Βόλο για έναν χρόνο με την προϋπόθεση να αποπληρωθεί σ’ αυτό το χρονικό διάστημα το ποσό και όχι σε τρία χρόνια όπως αρχικώς είχε συζητηθεί.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη η ΠΑΕ Ηρακλής βαδίζει ολοταχώς για λουκέτο και το πιθανότερο είναι να δοθούν τα κλειδιά στη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου.

Πηγή: metrosport.gr