Και επισήμως ο Ζαρόπουλος στον ΑΟΤ

Ο Καλαμπακιώτης κάτω απο τα δοκάρια των "κυανέρυθρων"

Τυπική διαδικασία ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ για  την απόκτηση του Μιχάλη Ζαρόπουλου που ήρθε τελικά πριν απο λίγο. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται:
“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου (12/7/1991) τερματοφύλακα, Μιχάλη Ζαρόπουλου.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ξάνθη, την Καλαμάτα, τον Απόλλων Σμύρνης και τον ΑΣ Μετέωρα. Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας” αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Το who is who του Ζαρόπουλου

Ο γεννημένος στην Καλαμπάκα Μιχάλης Ζαρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του απο τα Μετέωρα και σε μικρή ηλικία πήγε στην Ξάνθη. Τις σεζόν 2010-2011 και 2011-12 ήταν μέλος της Skoda Ξάνθης στο ρόστερ της Α’ Εθνικής χωρίς επίσημη συμμετοχή. Στο πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Καλαμάτα ως δανεικός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (πέντε συμμετοχής), επέστρεψε στο άλλο μισό στην Ξάνθη όπου πήρε την παρθενική του συμμετοχή στην Α’ Εθνική.

Για τέσσερις σεζόν στην συνέχεια ήταν μέλος της Ξάνθης στην μεγάλη κατηγορία παίζοντας σε 16 παιχνίδια Α’ Εθνική και πέντε παιχνίδια κυπέλλου.

Την σεζόν 2017-18 ξεκίνησε στον Απόλλων Σμύρνης (Α’ Εθνική) αλλά τα Χριστούγεννα επέστρεψε στα Μετέωρα που αγωνιζόταν τότε στην Α’Ερασιτεχνική. Βοήθησε στην άνοδο και την περσινή σεζόν στην Γ’ Εθνική ήταν ο βασικός τερματοφύλακας των Μετεώρων στην εξαιρετική σεζόν που έκαναν.

Ο Μιχάλης Ζαρόπουλος με τον Νίκο Σαμολαδά