Ανακούφιση στον ΑΟΤ, νέος στόχος εν’ όψει

Αγώνας για να παίξει η ομάδα Super League 2

Αγωνιστικά ο ΑΟΤ είχε μία απο τις χειρότερες χρονιές του στην Football League. Άθλιο ποδόσφαιρο, κακές επιλογές τόσο στον πάγκο όσο και στο ρόστερ και μία σειρά αλλόκοτων διοικητικών αποφάσεων. Το αποτέλεσμα ήταν να βυθιστεί η ομάδα στις τελευταίες θέσεις και να παλεύει για την αποφυγή δύο …υποβιβασμών!

Τελικά τα Τρίκαλα γλύτωσαν τα εμφράγματα της τελευταίας αγωνιστικής χάρη στον φάκελο τον οποίο κατέθεσαν και ο οποίος ήταν άψογος με αποτέλεσμα να περάσουν την επιτήρηση. Δεν συνέβη αυτό όμως και με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος!!! Απο αυτές άμεσα μας ενδιέφερε ο Ηρόδοτος ο οποίος έφαγε -3 με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία απολύτως σημασία οι αγώνες της Κυριακής μιας και η διαφορά μας με τους Κρητικούς αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς! Βέβαια και ο Ήρόδοτος αισιοδοξεί καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έσκασαν και άλλες απαιτήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στον Ηρακλή που φαίνεται να μην αποφεύγει και άλλες αφαιρέσεις βαθμών που θα τον οδηγήσουν στον υποβιβασμό.

Έτσι λοιπόν τα Τρίκαλα μπορούν πια να ασχοληθούν και με το θέμα της αναδιάρθρωσης. Η νέα μάχη που θα δοθεί θα είναι να γίνουν την νέα σεζόν 14 και οι ομάδες στην Super League 2 ώστε να παραμείνουν και ο 11ος με τον 12ο.

Όποια και αν είναι η κατάληξη της χρονιάς ένα είναι σίγουρο: Στο στήσιμο της νέας σεζόν απαιτείται σοβαρότητα ώστε να μην εμφανίσουν ξανά τέτοιου είδους εικόνα. που δεν τιμά την φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Και κάτι …καλόπαιδα να μας αδειάσουν την γωνιά.