Παπαδάκος, ο διάδοχος του Φορτούνη

Δικαίως καμαρώνουν στην Δήμητρα/Απόλλων

Τους …παπάδες που κάνει ο Φορτούνης αλλά και τα σταθερά βήματα που κάνει ο Παπαδάκος παρακολουθούν με καμάρι στην Δήμητρα/Απόλλων και οι άνθρωποι της σημειώνουν σε ανάρτηση τους στο facebook:
Σε μια χώρα που δυσκολεύεται τόσο πολύ να παράξει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ο Κώστας είναι οφθαλμολουτρο στα διψασμένα μάτια του Έλληνα φιλάθλου. Με τα καλά του και τα κακά του ,όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, μας έχεις χαρίσει πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις όταν είναι στη μέρα του. Μια τέτοια μέρα ήταν και αυτή της Κυριακής όπου έβγαλε στο χορτάρι του Αγρινίου ένα μεγάλο μέρος του ταλέντου του δημιουργώντας και ντριπλάροντας με χαρακτηριστική ευκολία. Το μόνο που έλειψε από το ρεπερτόριο του ήταν το γκολ κάτι πάντως που δεν μειώνει στο ελάχιστο την φοβερή και ολοκληρωμένη εμφάνιση του κόντρα σε εναν αντίπαλο που παραδοσιακά είναι σκληροτράχηλος ειδικά στο γήπεδο του.
Μακριά (προς το παρόν)από τα φώτα της δημοσιότητας ένας ακόμα παίχτης που πλάστηκε ποδοσφαιρικά από τη Δήμητρα Απόλλων και με χαρακτηριστικα που μοιάζουν πολύ με αυτά του Φορτούνη ,δείχνει σιγά σιγά ολοένα και πιο έτοιμος να κάνει την δυναμική του εμφάνιση στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Παπαδάκο που ανήκει στη Δήμητρα Απόλλων αλλά εδώ και 3 χρόνια προπονείται με την Αταλάντα και διαμένει στο Μπέργκαμο. Στους αγώνες που διεξήχθησαν λοιπόν με την εθνική Κ16 ,όπου αποτελεί βασικό της πλέον μέλος , έδειξε ένα δείγμα των ικανοτήτων του αφήνοντας παρα πολύ καλές εντυπώσεις και φυσικά πολλές υποσχέσεις για το μελλον.
Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία και στους δύο και να μας κάνουν περήφανους και εμάς σαν ακαδημία , όπου γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά και πνευματικά, αλλά και σαν χώρα με την εθνική .