Βαζάκας: “Έρχομαι για να βοηθήσω!!!”

Θετικός στην πρόταση του ΑΟΤ ο Γρεβενιώτης

Η αγάπη του Γιώργου Βαζάκα για τον ΑΟΤ είναι γνωστή. Το ίδιο και η αγάπη των φιλάθλων του ΑΟΤ στο πρόσωπο του. Αντί να επαναπαυτεί στις δάφνες της ανόδου με τον Ασπρόπυργο δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει τους “κυανέρυθρους” αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Μιλώντας στο sportrikala.gr ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε: “Ποτέ δεν θα έλεγα όχι στον ΑΟΤ και αν μπορώ να συμβάλλω στο ελάχιστο για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία θα το κάνω. Δέχτηκα τηλέφωνο απο τους ανθρώπους της ομάδας αλλά δεν έχω κλείσει ακόμη με τον Ασπρόπυργο την σεζόν, καθώς την Τετάρτη που είναι το παιχνίδι με τον Ηρακλή παίζουμε στο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ οπότε δεν μπορώ άμεσα να έρθω”.

Ο Γιώργος Βαζάκας πάντως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ερχομού του στα Τρίκαλα μετά την Τετάρτη: “Θα μιλήσουμε ξανά. Θα δούμε τα αποτελέσματα, θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και αν έχω λίγες μέρες στην διάθεση μου μπορώ να βοηθήσω. Άλλωστε πολλά απο τα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν συνεργαστεί μαζί μου στο παρελθόν”.

Οπότε τα Τρίκαλα πάνε με τον Σίτσα υπηρεσιακό στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και ίσως στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα πάμε με τον Γιώργο Βαζάκα στον πάγκο!!!