Πλακώθηκαν δύο αθλητικοί συντάκτες στην ΕΡΤ!!!

Σκηνές απείρου κάλλους στην κρατική τηλεόραση

Μια απλή κουβέντα ανάμεσα σε δημοσιογράφους του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ κατέληξε σε άγριο καυγά με ξύλο και μπουνιές!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (13/3) στο ραδιομέγαρο της και στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤόπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους.
Δύο δημοσιογράφοι, οι Άλκης Πασαλίδης και  Νίκος Γιαννόπουλος , που φέρεται να είχαν διαφωνίες από το παρελθόν, άρχισαν την κουβέντα σε ήπιους τόνους με εκατέρωθεν πειράγματα.

Ωστόσο τα πράγματα πήραν γρήγορα άλλη τροπή και λίγα λεπτά αργότερα ξέφυγαν για τα καλά.  Ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και τον χτύπησε με μπουνιές.

Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής για να υποβληθούν μηνύσεις,ενώ ένας από τους δύο, κατέληξε αιμόφυρτες για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Επί του θέματος πήρε θέση και η διοίκηση του σταθμού, λέγοντας:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».