Κατέπεσε η εγγυητική του ΑΟΤ !

Για την υπόθεση Κουτσόπουλου έγινε η κατάπτωση εγγυητικής

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού  αποφάσισε κατάπτωση εγγυητικών των ΠΑΕ , ΑΟ Τρίκαλα  Σπάρτης από την Πέμπτη (28/03).

Για τον ΑΟ Τρικαλα η  κατάπτωση αφορά  την υπόθεση  του Κουτσόπουλου που τελεσιδίκησε αλλά παρ όλα τούτα έμεινε ανεξόφλητο δημιουργώντας  πολλές απορίες.

Πλέον η διοίκηση του Αιβάζογλου,  η οποία όφειλε   να γνωρίζει τις νομικές διαδικασίες και τις συνέπειες  , θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση ή εξόφληση  καικατόπιν σε  κατάθεση καινούριας εγγυητικής για να μην αποβληθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα.  Ήδη απο το περιβάλλον του νέου ιδιοκτήτη διέρρευσε πως θα τακτοποιηθεί το θέμα μέσα στις επόμενες μέρες και πως δεν υπάρχει ανησυχία.

Γενικά πάντως προκαλεί πλέον μεγάλες απορίες η διαχείριση της ομάδας από τους νέους ιδιοκτήτες, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο όχι μόνο στους φιλάθλους αλλά και στους παίκτες που δείχνουν ιδιαίτερα ανήσυχοι για πολλά πράγματα. Η αλήθεια πάντως είναι όσον αφορά τον Κουτσόπουλο ότι πρόκειται για αμαρτία του παρελθόντος και πως το χρέος απέναντι του περνά απο διοίκηση σε διοίκηση!!!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συζήτησε ανάλογο αίτημα του Γιώργου Πολυμενέα και του Βαγγέλη Κουτσόπουλου αντίστοιχα, ενώ υπό διάσκεψη είναι η αίτηση του ΕΑΚ Κέρκυρας για κατάπτωση της εγγυητικής των Φαιάκων.
Η ΕΕΑ απέρριψε ως άνευ αντικειμένου την ένσταση της Σπάρτης κατά του Ηρακλή (ο Γηραιός έχει προσκομίσει εγγυητική), ενώ το απέρριψε και τα αιτήματα των Απόλλωνα Πόντου, Δόξας Δράμας, Αιγινιακού για το μετοχικό κεφάλαιο του Αήττητου Σπάτων. Η Επιτροπή, άλλωστε, έχει ήδη στείλει την έκθεσή της στη Football League. Αναβλήθηκε, τέλος, για τις 11 Απριλίου η αίτηση των Νίκου Αμανατίδη, Γιάννη Τσαμούρη για κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Ηρακλής.

 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

5. Ένσταση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ κατά της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΩΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

6. Αίτηση του αθλητή Ευάγγελου Κουτσόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

7. Αίτηση του βοηθού προπονητή Νικολάου Αμανατίδη και του τρίτου Ιωάννη Τσαμούρη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 11-4-19

8. Αίτηση του αθλητή Ιωάννη Κυριακίδη περί ανάκλησης πιστοποιητικού και έκθεσης αφαίρεσης βαθμών (εξ αναβολής), του αθλητή Σταύρου Κατσανεβάκη και του προπονητή Χρήστου Ντόζη περί έκθεσης αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ ΑΕΚ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 11-4-19

9. Αίτηση της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 2012 σχετικά με την εγγυητική της επιστολή.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 11-4-19

10. Αίτηση των ΠΑΕ «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ», «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» και «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ» κατά της ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ. (Υπό διάσκεψη)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεώργιος Ζώης