Ικανοποιημένος ο Κόστιτς

Απο την επιστροφή στις νίκες

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΤ στο τέλος:

“Είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε σε θετικά αποτελέσματα γιατί το τελευταίο αποτέλεσμα με τον Ηρόδοτο δεν ήταν καλό αν και δεν ήταν ακριβώς προϊόν  όσων συνέβησαν το γήπεδο. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά σήμερα, προετοιμαστήκαμε καλά και εκτός από τα πρώτα δέκα λεπτά που δεν προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι στην συνέχεια αντιδράσαμε εξαιρετικά και φτάσαμε στην νίκη. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Θέλαμε τους βαθμούς και τους πήραμε. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες και προετοιμαζόμαστε πλέον για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό”.

Για το αν μπορεί η ομάδα να σωθεί τόνισε: “Ο στόχος μας είναι ο Αιγιναικός και στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, Θέλουμε να μείνουμε στην Λίγκα”.

Για το γεγονός ότι δεν έκανε τις δύο τελευταίες αλλαγές τόνισε: “Θέλετε έξτρα χρόνο ή να κερδίσουμε; Εκτός απο τον Ράντι που ήταν καιρό έξω και δεν είναι καλά σε φυσική κατάσταση οι υπόλοιποι ήταν καλοί και φρέσκοι, ήταν στο πνεύμα του παιχνιδιου,  και δεν χρειαζόταν αλλαγή”.