Αποχή και στον Απόλλων Πόντου

Λόγω οικονομικών προβλημάτων

Ο Απόλλων Πόντου έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 2ης θέσης, όμως εμπόδιο και, μάλιστα, σοβαρό αποτελούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο που η ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε τα χαρακτήρισε διογκωμένα. Την Τρίτη (19/03), μάλιστα, αποθεραπεία δεν έγινε και οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν στα αποδυτήρια, συζητώντας σχετικά με τις οφειλές.

Το δελτίο Τύπου:

«Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Απόλλων, καθώς έγινε συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές για τα διογκωμένα, πλέον, οικονομικά προβλήματα της ομάδας,. Συγκεκριμένα με ποιους τρόπους θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν και τι μπορεί να γίνει άμεσα. Ως εκ τούτου δεν έγινε η αποθεραπεία που πραγματοποιείται την Τρίτη».

Αναβολή για Τσεμπερίδη

Εκτός των αιτημάτων κατάπτωσης της εγγυητικής η ΠΑΕ έχει να αντιμετωπίσει και αυτό της προσφυγής του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη. Ο πρώην μέσος του Απόλλωνα έχει καταθέσει προσφυγή και αυτή είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί τη Δευτέρα (18/03) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Σύμφωνα, ωστόσο, με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός Βαγγέλης Χατζηιωάννου αιτήθηκε αναβολής, γιατί δεν μπορούσε να παραστεί. Η συζήτηση μετατέθηκε για την 1η Απριλίου.