Νεοχωρίτης πίσω απο το Elia Ermou Athens Hotel

Άνοιξε στο κέντρο της Αθήνα

Ο Νίκος Καλαμάρας με καταγωγή απο το Νεοχώρι που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά  στην Νυρεμβέργη  είναι εκ των ιδιοκτητών  του νεόδμητου ξενοδοχείου Elia Ermou Athens Hotel, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 15 – 17).

To τετράστερο αθηναϊκό ξενοδοχείο με παροχές υψηλών υπηρεσιών πεντάστερου, διαθέτει 123 δωμάτια και 9 σουίτες και πρόσφατα ολοκληρώθηκε η εκ θεμελίων ανακατασκευή των κτιρίων του.

Το επενδυτικό πρόγραμμα των τριών Ελλήνων επιχειρηματιών: του Νίκου Καλαμάρα, της οικογένειας του Γιώργου Καντηλιεράκη και του Αναστασίου Ελευθεριάδη, προσεγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οιχαλιώτης επιχειρηματίας Νικόλαος Καλαμάρας δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου την τελευταία εικοσαετία στην ευρύτερη περιοχή της Γερμανίας

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με την πιο σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία -Wi-Fi internet – Jacuzzi, τα περισσότερα με χαμάμ και θέα την Ακρόπολη

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη:

• Υπερσύγχρονο Spa με κρυοσάουνα – γυμναστήριο – κομμωτήριο – περιποίηση άκρων.

• Το Athens View Balcοn στον τελευταίο όροφο με την ευρύτερη θέα του βράχου της Ακροπόλεως και τον λόφο του Λυκαβηττού, με εστιατόριο και all day bar.

• Αίθριο bar και το Elia Bistro.

• Περίπου 50 θέσεις στάθμευσης εντός του κτιρίου.

• Τρεις μικρές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων με φυσικό φωτισμό.

Τη Γενική Διεύθυνση του Elia Ermou Athens Hotel έχει αναλάβει ο Γιώργος Λούις.

Δείτε μοναδικές εικόνες από το ξενοδοχείο…