Επική ανατροπή!!!

Με παίκτη λιγότερο ο ΑΟΤ γύρισε το ματς μέσα στην Δράμα!!!

Νίκη με απίστευτο τρόπο πέτυχαν τα Τρίκαλα μέσα στην Δράμα επί της Δόξας με 1-2 και ενώ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 30’ λόγω αποβολής του Τσιμίκα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Τρικάλων ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος ο οποίος έφερε στα ίσα το παιχνίδι στο 67’ με σουτ μέσα από την περιοχή και ισοφάρισε με ένα ασύλληπτο χτύπημα φάουλ όπως και στα Σπάτα στο 81’.

Τα Τρίκαλα έδειξαν χαρακτήρα και πάθος αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 18’ είχαν αριθμητικό μειονέκτημα και έπαιζαν στην έδρα μιας πολύ δυνατής ομάδας όπως αυτήν της Δράμας.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν χαρακτήρα και αυταπάρνηση ενώ ρόλο στην τεχνική ομάδα των Τρικάλων έπαιξε προφανώς και ο αγωνιστικός χώρος που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ένα καμπανάκι και για το δικό μας γήπεδο που χρήζει άμεσα κάποιων παρεμβάσεων.

Η νίκη αυτή που ήταν η πρώτη για τα Τρίκαλα στο φετινό πρωτάθλημα εκτός έδρας πραγματικά βελτιώνει αισθητά την βαθμολογική της θέση και ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση της με την έναρξη του Β’ γύρου ώστε να βγει από την δεινή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται.

Παράλληλα, επιστρέφουν τα χαμόγελα σε όλους, τονώνεται η ψυχολογία των παικτών και φυσικά ισχυροποιεί την θέση του Θωμά Γράφα στον πάγκο της ομάδας ο οποίος αποδείχτηκε επτάψυχος γιατί με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα έφευγε σήμερα από την ομάδα.

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 18’ με τον κλασσικό τρόπο που μπαίνουν τα περισσότερα γκολ των αντιπάλων μας: Με ευγενική προσφορά της άμυνας μας.

Σε μία σέντρα ο Συριόπουλος «έστρωσε» την μπάλα στον Καψάλη ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ταϊρη.

Το ματς «στράβωσε» για τα καλά για τα Τρίκαλα στο 30’ όταν ο Τσιμίκας προσπάθησε να ανακόψει τον Μάρτινς που έμπαινε μόνος του στην περιοχή και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος από τον Έβρο του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα, μια απόφαση ιδιαίτερα υπερβολική.

Όπως και στα Σπάτα τα Τρίκαλα αντέδρασαν υποδειγματικά με παίκτη λιγότερο. Άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, δεν επέτρεψαν στην Δόξα να τους κάνει φάση και με τα δύο γκολ του Τριανταφυλλάκου στο 67’ και το 81’ πέτυχαν μία απίστευτη ανατροπή και απίστευτη νίκη μέσα στην Δράμα!!!

Πολύ κακή η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου (Έβρου). Απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τσιμίκα στο 30’ ένω έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ρουγκάλα της Δόξας και  Τσιάρα, Μαρκόφσκι, Τριανταφυλλάκο, Ντιαλό του ΑΟΤ.

Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Κρητικός (36΄ λ.τρ. Καζασόλα, 63’ Αυγενικού), Μάρτινς, Μπαϊκαρά (83′ Σαμπιανίδης), Δούμτσιος.

ΑΟ Τρίκαλα (Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος (40’ Ντόσης), Κούλπας (75’ Ντιαλό), Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (65’ Σισέ), Τσιμίκας, Καπός, Μαρκόφσκι.