Το στεγνό καθάρισμα του Γκόλια και ο Λουμπαρδέας!

Ο ΦΛΟΥ της 09/01/2019

Καθάρισμα

Η μοίρα του Γκόλια είχε δρομολογηθεί από την στιγμή που επέστρεψε στα Τρίκαλα ο Θωμάς Γράφας. Βρέθηκε και πάτημα με τις μέτριες φετινές του εμφανίσεις (λόγω και του τραυματισμού του αλλά και της γενικότερης εικόνας που παρουσίαζε η ομάδα ) συν το υψηλό συμβόλαιο του αλλά και της έντονης προσωπικότητας του (sic) , οπότε …εφαγώθη με συνοπτικές διαδικασίες.

2,5 χρόνια

Είναι όμως προφανές πως είναι άδικο ένας παίκτης που προσέφερε 2,5 χρόνια στον ΑΟΤ να τελειώνει την πορεία του στην ομάδα  με αυτόν τον τρόπο. Ένας παίκτης που φόρεσε το περιβραχιόνιο και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την κερκίδα. Και που το γλυκό του αριστερό πόδι στα στημένα θα το μνημονεύουμε για χρόνια.

Αράδα

Και είναι τουλάχιστον υποτιμητικό η λύση της συνεργασίας μαζί του να ανακοινώνεται σε μία αράδα μαζί μάλιστα με την λύση του …Μακρίδη τον οποίο αν τον δούμε στον δρόμο δύσκολα θα αναγνωρίσουμε!!!

Αντιδράσεις

Οι φίλαθλοι βέβαια δεν πέρασαν στο ντούκου την υπόθεση Γκόλια. Φαίνεται από τις αντιδράσεις τους στα social media όπου αναφέρονται με κολακευτικά λόγια για την προσφορά του αριστερού μπακ και με διόλου κολακευτικά λόγια για τον άκομψο τρόπο που τερματίστηκε η συνεργασία μαζί του.

Σεβασμός

Αν μη τι άλλο φεύγοντας από τα Τρίκαλα ο Γκόλιας κερδίζει τον σεβασμό των δύσκολων και απαιτητικών Τρικαλινών φιλάθλων…

Δεν…

Με Μακρίδη δεν ασχολούμαι. Δεν μπήκε να παίξει στην Πάτρα γιατί είχε στο μυαλό του την πρόταση από τον …Ιάλυσο Ρόδου!!! Αυτό τα λέει όλα…

Έγκλημα

Το έγκλημα που έκανε ο Ντόστανιτς το καλοκαίρι με τους τερματοφύλακες αποκαλύπτεται. Ο Ταϊρης κάνει ολέθρια λάθη σε κάποια παιχνίδια και οι άλλοι δύο που είναι στον πάγκο (Γιδόπουλος, Θεολόγης) είναι παντελώς …σκουριασμένοι αφού ούτε στα φιλικά δεν τους έβαζε ο Σέρβος!

Αλλαγή

Φαίνεται πάντως πως στο μυαλό του Γράφα έχει ωριμάσει η ιδέα του να χρησιμοποιήσει τον Γιδόπουλο την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Και παράλληλα φέρεται να έχει εισηγηθεί και την απόκτηση και άλλου τερματοφύλακα.

Μπαλόφατσα

Τον είδαμε και στα βίντεο, τον είδαμε και στις φωτό: Μπαλόφατσα ο Σλοβένος με πατέρα από την Γουϊνέα Ντιαλό που έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό που έχουμε στα μετόπισθεν…

Αγώνας δρόμου

Γίνεται αγώνας δρόμου ώστε την Κυριακή να είναι διαθέσιμοι κάποιοι εκ των νέων παικτών. Πρέπει να διευθετηθούν  πρώτα κάποια …τεχνικά θέματα γιατί προέκυψαν κάτι ζητηματάκια τα οποία όπως μαθαίνουμε λύθηκαν. Απλά αυξήθηκε και άλλο ο λογαριασμός!!!

Επέστρεψε

Μέσα σε όλα επέστρεψε και ο Ράντι και  υγιής και ορεξάτος. Να η εσωτερική μεταγραφή που μας έλεγε ο Νίκογλου!!!

Σφήκα

Ο πιτσιρικάς  Γάλλος που αποκτήθηκε είναι …σφήκα και παίζει την πλευρά εξαιρετικά. Θα τον δούμε βέβαια στο γήπεδο με την ευχή να μην μας προκύψει σαν τον άλλο Γάλλο, τον Μαντιανί, ο οποίος ήρθε, είδε και απήλθε!!!

Λουμπαρδέας

Απάλυνε λίγο  τον δικό μας πόνο. Η Παναχαϊκή δεν κέρδισε μόνο εμάς λοιπόν,  αλλά και τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο. Με το ίδιο σκορ, με τον ίδιο τρόπο (1-0, 1-1, 2-1) και με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, τον Λουμπαρδέα…

«ΦΛΟΥ»

…καλημέρα στην Κύπρο!!!