Πρωταθλητής Ελλάδος ο Τσιόβολος!

Πήρε το χρυσό στην κατηγορία του στο Πανελλήνιο Εφήβων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ  το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που άνοιξε την αυλαία για την φετινή χρονιά, καθώς ο Αποστόλης Τσιόβολος κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στους εφήβους.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από την ελληνική ομοσπονδία Πάλης το Σαββατοκύριακο 26/27 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Φυλής και είχαν έντονο ενδιαφέρον.

Ο Αποστόλης Τσιόβολος κατέκτησε δίκαια  τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία τον 97 κιλών. Ο Αποστόλης έδειξε από νωρίς το ταλέντο και την αγωνιστικότητα του σε όλα τα ματς καταφέρνοντας έτσι να κάνει τέσσερις (4) σερί νίκες επί των αντιπάλων του.

 

Ο αθλητής του Α.Σ.Τ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση σε όλους τους αγώνες και πιο συγκεκριμένα στον τελικό οπου και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε με μεγάλη ψυχή και πολύ ζήλο να κάνει την ανατροπή κερδίζοντας έτσι το πρωτάθλημα Ελλάδας, που του δίνει την δυνατότητα να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα σε διεθνείς διοργανώσεις.

Το Δ.Σ και ο προπονητής του συλλόγου Βασίλης Μότσιος εκφράζουν τα συγχαρητήρια στον Αποστόλη και του εύχονται καλή συνέχεια.