Ισοπαλία στο Θεσσαλικό ντέρμπι-Σκόραρε ο Κουσκουνάς

Ο Κουσκουνάς που αγονοήθηκε από τον ΑΟΤ, σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Κισσαμικού

Στο ντέρμπι της ημέρας, ο Απόλλων Λάρισας και ο Βόλος έμειναν στο 1-1. Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι που οι πρωτοπόροι έχασαν βαθμούς, μετά από την ισοπαλία με τον Εργοτέλη. Ο Ηλιόπουλος άνοιξε το σκορ στο 3’ για τους «κυανέρυθρους», αλλά στο 69’ ισοφάρισε ο Πολέτο σε 1-1 για τους Λαρισαίους. Στο 85’ ο Μαρκολίνο των γηπεδούχων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην Πάτρα, η Παναχαϊκή πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά. Ο Ελευθεριάδης ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης στο 82’ για τους «κοκκινόμαυρους». Στα Περιβόλια, ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός επιβλήθηκε με 1-0 του Καραϊσκάκη, ο οποίος αγωνιζόταν χωρίς προπονητή στον πάγκο, έπειτα από το διαζύγιο με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη. Το μοναδικό τέρμα των «δελφινιών» πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Κουσκουνάς στο 66’.

Τέλος, ο Εργοτέλης επιβλήθηκε 3-1 του Αήττητου Σπάτων και πήρε βαθμολογική ανάσα. Στο 23’ ο Κουατένγκ κέρδισε πέναλτι και ο Έφορντ σκόραρε για το 1-0 από την άσπρη βούλα. Στο 36’ ο Κουατένγκ πέτυχε το 2-0, αλλά στο 54’ ο Σταματάκης μείωσε σε 2-1 για τον Αήττητο. Ο Εργοτέλης έμεινε στο 63’ με δέκα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Μαζουλουξή, αλλά ο Ροβίθης στο 75’ πέτυχε το 3-1. Με δέκα παίκτες τέλειωσαν το ματς και οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 90’ ο Κολλαράς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη.

ΑΟΧ Κισσαμικός – Καραϊσκάκης 1-0 (66΄Κουσκουνάς)
Απόλλων Λάρισας – Βόλος ΝΠΣ 1-1 ( 3΄Ηλιόπουλος-69΄Πολέτο
Παναχαϊκή – Πλατανιάς 1-0 (81΄Ελευθεριάδης)
Εργοτέλης – Αήττητος Σπάτων 3-1 (23΄πεν. Έφορντ, 36΄Κουάτεγκ, 75΄Ροβίθης -54΄Σταματάκης)

τα παιχνίδια της Κυριακής

Αιγινιακός – Ηρόδοτος (14.00)
Α Ο Τρίκαλα – Ηρακλής
Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας (ΕΡΤ 3)
Σπάρτη – Κέρκυρα