Η Συμελιάδα, ο winger και ο Ξανθός!!!

Ο ΦΛΟΥ της 18/01/2019

Συμελιάδα

Νέο επεισόδιο στην … Συμελιάδα. Το καινούργιο που μάθαμε χθες είναι ότι ο παίκτης διαπραγματεύτηκε επίσημα με τον Βόλο (κάτι που έχει το δικαίωμα να το κάνει από την στιγμή που ενημερώθηκε η ΠΑΕ) και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του…

Καλοκαίρι

Ο Βόλος θα τον εντάξει στην δύναμη του το καλοκαίρι και έως τότε θα είναι παίκτης του ΑΟΤ. Μοναδική περίπτωση να φύγει τώρα, είναι να συναινέσει ο ΑΟΤ εφ΄ όσον βέβαια ικανοποιηθεί οικονομικά, κάτι που δεν φαίνεται πιθανό.

Αντιδράσεις

Φυσικά και υπήρξαν αντιδράσεις. Πολλοί λένε ότι ο Συμελίδης δεν θα έχει το μυαλό του στον ΑΟΤ περιμένοντας να φύγει το καλοκαίρι. Δεν το πιστεύω. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι την τιμά την φανέλα και πιθανότατα το ίδιο θα κάνει έως το τέλος της σεζόν.

Πηγές

Πηγές από την ΠΑΕ έλεγαν ότι τις συζητήσεις ο Συμελίδης τις είχε ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες της προηγούμενης διοίκησης λόγω της αβεβαιότητας που επικρατούσε εκείνη την εποχή…

Αγώνας

Με όλα αυτά, και για να μην ξεχνιόμαστε, έχουμε αγώνα την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή. Θέλουμε το τρίποντο απέναντι σε μία  φορμαρισμένη ομάδα η οποία όπως βλέπουμε και διαβάζουμε δεν μας …βλέπει ιδιαίτερα.

Γήπεδο

ΟΚ το γήπεδο. Χρησιμοποιήθηκαν και μερικά παραδοσιακά μέσα (αξίνες, φτυάρια) και καθαρίστηκε η πλευρά του γηπέδου που είχε παγωμένο χιόνι. Μοναδική ευχή να μην βρέξει διότι ο χώρος θα μετατραπεί σε βούρκος!!!

Winger

Επειδή πήραμε από τα …μούτρα τον ή την συντάκτρια των ανακοινώσεων του ΑΟΤ στο facebook. Το διαβάσαμε χθες στα «Νέα»: «Ο Ολυμπιακός συνεχίζει μεθοδικά και με χαμηλούς τόνους την προσπάθεια να αποκτήσει τον νεαρό Πορτογάλο και ταλαντούχο winger Ζιλ Μπαστιάο Ντίας της Μονακό». Τελικά είναι μπροστά, εμείς δεν ξέρουμε ξένες ορολογίες τις οποίες για τον λίγο αυτόν τις απέφυγε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Λάσκαρη…

Μαρτύριο

Το μαρτύριο των ανακοινώσεων παικτών που δεν κάνουν κλικ στον κόσμο συνεχίζεται. Θα μου πείτε η συνολική μεταγραφική αποτίμηση θα γίνει στο τέλος της περιόδου και η αξία των μεταγραφών θα φανεί στο γήπεδο. Αναμένουμε λοιπόν…

Διαφορετικός ρόλος

Σε διαφορετικό ρόλο θα δούμε πολλά αστέρια του 2004 στην Καλαμπάκα αύριο. Χαριστέας, Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Ζαγοράκης και άλλοι θα παίξουν μπάσκετ για καλό σκοπό προκειμένου να ενισχυθεί το 1ο ειδικό Δημοτικό σχολείο.

Ιωαννίδης

Προπονητής των βετεράνων ποδοσφαιριστών που θα παίξουν στην ίδια ομάδα μαζί με βετεράνους παίκτες μπάσκετ θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο οποίος όπως έλεγε χθες στο ράδιο ο Χρήστος Κωνσταντινίδης δεν θέλει να χάνει ούτε σε αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού!!!

«ΦΛΟΥ»

…φοράει και το ίδιο σακάκι;