Διαβεβαίωση Νίκογλου για τις μεταγραφές

Μίλησε στον Fm 100 για όλους και για όλα

Αναλυτικά μίλησε το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”  ο Νίκος Νίκογλου για την πορεία της ομάδας και ειδικά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
«Υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα, ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και οι εσωτερικές μεταγραφές. Παίκτες δηλαδή που μέχρι χθες δεν ήταν στην ομάδα. Και ήταν και οι καλύτεροι παίκτες της από όσο ξέρω. Θα πρέπει όμως να σας πω κάτι. Ο κόσμος των Τρικάλων όσον αφορά τις μεταγραφές θα πρέπει να είναι ήσυχος. Είναι δρομολογημένα κάποια πράγματα και θα έχουμε ανακοινώσεις από Δευτέρα. Μιλάμε με παίκτες και είμαστε σχεδόν προς το τέλος των συζητήσεων. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε ανακοινώσεις».
Σχετικά με τις θέσεις που θα αποκτηθούν:
«Η ομάδα παίκτες βασικούς… χρειάζεται σε τρεις θέσεις. Στόπερ, αριστερό μπακ που καλύφθηκε με τον Ντόση και σέντερ φορ. Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν και άλλες κινησούλες που θα δυναμώσουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Δεν λέμε για παίκτες που θα βοηθήσουν μόνο την Κυριακη στον αγώνα αλλά θα πρέπει και στην προπόνηση που θα υπάρχει ανταγωνισμός. Αρα και εκεί πρέπει να κάνουμε κινησούλες».
Σε ερώτηση για τους Κουσκουνά και Ριζογιάννη:
«Δεν εχουμε ασχοληθεί με Κουσκουνα ή Ριζογιάννη. Οι δυο συγκεκριμένοι χθες τελείωσαν από την Δράμα και εμείς σαν ΑΟΤ δεν πλησιάζουμε κανέναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Αν πλησιάσουμε… θα πάμε να μιλήσουμε με την ομάδα» είπε, αφήνοντας αιχμές για όσα σενάρια θέλουν τον Συμελίδη να έχει δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες.
Σχετικά με τον πρώτο σκόρερ του ΑΟΤ:
«Ο Συμελίδης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης… όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Είναι στην πιο όμορφη φάση της ζωής του καθώς η γυναίκα του περιμένει παιδί. Με τον παίκτη και άνθρωπο Συμελίδη δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έγινε κρούση από καμία ομάδα για τον συγκεκριμένο παίκτη».
Για την περίπτωση Ζακουανί:
«Ο Γάλλος είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, υπάρχει στην ομάδα μας εδώ και μα εβδομάδα. Χρειάζεται ειδική μεταχείριση επειδή είναι ένα νέο παιδί σε μια άλλη χώρα. Νομίζω ότι τον έχουμε κάνει να θέλει να μείνει στην ομάδα και προσωπικά τον θεωρώ παίκτη μας. Θα έρθει και ο μάνατζέρ του να μιλήσουμε για να κλείσει το θέμα».
Για το θέμα του νέου ΔΣ:
«Μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει και το θέμα του ΔΣ με τις ανακοινώσεις»
Για το παιχνίδι στην Πάτρα:
«Είμαστε καλά για το ματς στην Πάτρα. Και τα παιδιά είναι καλά… τον μυαλό τους είναι εκεί. Βλέπω πρόσωπα χαρούμενα στις προπονήσεις… είμαστε καλά».
Για την οικονομική αμεσότητα της ΠΑΕ στους παίκτες:
«Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα γενικότερα. Όλος ο κόσμος υποφέρει. Οι παίκτες που είναι στα Τρίκαλα είναι επαγγελματίες, δηλαδή η δουλειά τους είναι να παίζουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε κοντά τους διότι από αυτό ζουν τις οικογένειες τους. Το φυσιολογικό είναι να πληρώνονται. Το να μην πληρώνονται δεν είναι φυσιολογικό».