Δεν έπιασε το τζόκερ στην Πάτρα!

Με μία ευκαιρία πήγε να κλέψει βαθμό ο ΑΟΤ- Ήττα 2-1 από Παναχαϊκή

Όταν σε ένα ολόκληρο παιχνίδι κάνεις μία ευκαιρία όλη και όλη στην οποία ευτυχείς να δεις την μπάλα στα δίχτυα από τον χαρισματικό Συμελίδη θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να αποφύγεις την ήττα.

Τα Τρίκαλα κόντρα στην ροή του αγώνα και αφού ήταν πίσω στο σκορ από το 45’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελευθεριάδη με τους γηπεδούχους να χάνουν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 62’ με τον Συμελίδη αλλά δεν άντεξαν μέχρι το τέλος.

 

Είναι φανερό ότι τα Τρίκαλα χρειάζονται μεταγραφική ενίσχυση αφού όσο καλό και αν είναι το κλίμα με τις πληρωμές, υπάρχουν εμφανείς αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις. Για τον λόγο αυτό ο Γράφας είχε μιλήσει για τρία νέα πρόσωπα στην Πάτρα τα οποία δεν τα είδαμε ποτέ και τα οποία αναμένουμε – σύμφωνα με τον Νίκογλου- αυτήν την εβδομάδα.

Το παιχνίδι

Η Παναχαϊκή ήταν συντριπτικά ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και έκλεισε στα καρέ του τον ΑΟΤ που δεν έβγαλε καθόλου αντίδραση.

Οι γηπεδούχοι στο 16’ κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Κυνηγόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Συριόπουλο το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ελευθεριάδης.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στην πρώτη τους οργανωμένη επίθεση στο 62’ με εκτελεστή τον Συμελίδη!!!

Η Παναχαϊκή άρχισε να πιέζει ξανά και στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Οφρυδόπουλος ρίσκαρε περνώντας και τέταρτο επιθετικό στο παιχνίδι. Δικαιώθηκε άμεσα για την κίνηση του αφού στο 82΄ ο Λουμπαρδέας μετά από φάση διαρκείας σημείωσε το 2-1.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (71΄ Καρατσανάκοφ), Μπαστακός, Κολ (71΄ Παπατόλιος), Λουμπραδέας, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης

ΑΟΤ (Θωμάς Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Γκότοβος, Συριόπολος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας (57’ Γκατζολάρι) Γκουγκούδης, Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (60’ Κούλπας)