Μεγάλη επιτυχία των Diamond Fighters

Χρυσό για τον Μπάλλα, και δύο ασημένια για την Γιώτα

Με ένα χρυσό μετάλλιο και δύο ασημένια επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Kick Boxing που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Ο Αχιλλέας Μπάλλας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία -80 στα Low Kick δηλαδή χτυπήματα σε όλο το σώμα χέρια και πόδια με εγκατάλειψη του αντιπάλου.

Η Άννα -Μαρία Γιώτα αγωνίστηκε στη Κατηγορία 60+ και σε  δύο στυλ τόσο στο Low Kick όσο και στην K1 που είναι από τα σκληρότερα και δυναμικότερα στυλ του Πρωταθλήματος. Περιλαμβάνει  χτυπήματα χεριών και ποδιών και στο k1 επιτρέπονται και τα γόνατα σε όλο το σώμα αλλά και το κεφαλι.

Ο προπονητής τους Φώτης Γεωργόπουλος  κάθε άλλο παρά μόνο υπερήφανος νιώθει και το σημαντικότερο ότι είναι ότι παιδιά από την επαρχία με ελάχιστους αγώνες κατάφεραν να βρεθούν στο βάθρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στην έδρα των Diamond Fighters το Γυμναστήριο Μέλαθρον γίνετε πολύ καλή δουλειά σε συνεργασία  με τον γνωστό προπονητή του Shido kickboxing Φώτης Γεωργόπουλο ο οποίος τυχαίνει να είναι και  ο Τεχνικός Διευθυντής στη Θεσσαλία.