Επέστρεψαν τα χαμόγελα!

Νίκη των Τρικάλων μετά απο καιρό επί του Ηρόδοτου

Η αλλαγή κλίματος στην ομάδα που προφανώς προήλθε από την νέα ιδιοκτησία που φρόντισε να ζεστάνει τις τσέπες των παικτών ήταν εμφανής στο σημερινό παιχνίδι του ΑΟΤ επί του Ηρόδοτου με τους «κυανέρυθρους» να κερδίζουν με 2-0.

Με τον Ηλία Αϊβάζογλου στην εξέδρα και ένα πολυμελές επιτελείο στο πλευρό του τα Τρίκαλα έδειξαν πάθος, έβγαλαν διάθεση και έδειξαν από το πρώτο λεπτό ποιος είναι το αφεντικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλη αυτή η εικόνα …έσωσε και τον Θωμά Γράφα ο οποίος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος μιας και άκουσε σποραδικές αποδοκιμασίες από την εξέδρα και τίποτα περισσότερο.

Στο παιχνίδι όπως είπαμε τα Τρίκαλα μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον Ηρόδοτο.

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Γκουγκούδης κέρδισε καθαρό πέναλτι απο τον Αργκιλέσι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Συμελίδης (1-0).

Τα Τρίκαλα συνέχισαν να πιέζουν παρά το προβάδισμα και στο 36’ ο Σταματάκος με εντυπωσιακή ενέργεια θύμισε τον … περσινό Σταματάκο και πέτυχε το 2-0 δίνοντας καθαρό προβάδισμα στον ΑΟΤ.

Τα Τρίκαλα στην επανάληψη έριξαν ρυθμούς, δεν απείλησαν ιδιαίτερα, ούτε και απειλήθηκαν όμως με αποτέλεσμα το 2-0 να είναι το τελικό σκορ που προσέφερε την δεύτερη νίκη στην σεζόν στον ΑΟΤ που ανάσανε βαθμολογικά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τεβεκέλης (Μακεδνίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Γουκαρή, Γκότοβο (Τρίκαλα) και Κασμερίδη, Αυγενικού (Ηρόδοτο).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής (87΄ Κούλπας), Γκουγκούδης (67΄ Ράντι), Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Σταματάκος (77΄ Καπός)

Ηρόδοτος (Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβυδάκης (8 λ.τρ. Αυγενικού) , Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (76΄Κονέ), Μασάδο, Κασαπάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (46’Σμυρλής), Κωνσταντινίδης, Κανδυλάκης