Γράφας : “Πρέπει ν’ αλλάξουμε νοοτροπία”

Για προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν άμεσα και για θέματα νοοτροπίας μίλησε  ο Γράφας μετά το ματς .

Αναλυτικά δε σημείωσε…

«Ήταν ένα παιχνίδι που ήρθαμε με το σκεπτικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο που μπήκαμε καλά στο ματς, η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και αναλωθήκαμε σε ένα ποδόσφαιρο ανούσιο, ένα ποδόσφαιρο σε παράλληλη μορφή χωρίς να είμαστε επικίνδυνοι. Μετά από ένα διάστημα μου έδινε την εικόνα η ομάδα πως έχει ένα τέμπο και δεν διαθέτει την ικανότητα να ανεβάσει ή να κατεβάσει ρυθμό.

Θεωρώ πως έχουμε πάρα πολλά προβλήματα αγωνιστικά και αν δεν αλλάξουν άμεσα κάποια πράγματα στο θέμα της νοοτροπίας, στο θέμα του σκεπτικού και στην αντιμετώπιση κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι στο χέρι μας μέσα από τη δουλειά να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση που έχουμε δημιουργήσει μόνοι μας. Εμείς δημιουργήσαμε αυτή την κατάσταση σαν ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να την αλλάξουμε.

Πρέπει να την αλλάξουμε πάρα πάρα πολύ γρήγορα διότι δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι άλλο. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να ξεχάσουμε αυτό το ματς. Τα Τρίκαλα είναι μεγάλη ομάδα και τέτοιες εικόνες μέσα στον αγωνιστικό χώρο στεναχώρια προκαλούν και τίποτε άλλο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πλατανιά και όσο για εμάς από εδώ και πέρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας».