Τα Μετέωρα με θέαμα 3-1 τον Θησέα

Τα Μετέωρα κέρδισαν και τον Θησέα με 3-1

Την αγωνιστική τους άνοδο και την ποιότητα τους ως ομάδα πιστοποίησαν τα Μετέωρα κερδίζοντας τον αξιόμαχο Θησέα Αγριάς με 3-1 και έτσι παραμένουν σταθερά στην πρώτην τριάδα της βαθμολογίας.

Παρά τις απουσίες των Ζαρόπουλου και Φορτούνη τα Μετέωρα του Γιώργου Βακουφτσή δεν επηρεάστηκαν και παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο επικράτησαν δίκαια του Θησέα.

Από την μέση και μπροστά τα Μετέωρα έβγαζαν φωτιές και οι παίκτες τους βρίσκοντας με κλειστά μάτια έχοντας ως ενορχηστρωτή των περισσοτέρων επιθέσεων τον Ουζούνογλου και άξιους συμπαραστάτες τους Λίτσιο, Μαρούδα, Ιωάννου, Κιάκο.

Αν μάλιστα οι επιθετικοί του δεν ήταν τόσο άστοχοι ή αν ο Κουτσιρίμπας δεν έπιανε τα άπιαστα ιδιαίτερα προς το τέλος θα μιλούσαμε για αστρονομικό σκορ.

Το παιχνίδι

Τα Μετέωρα αφού προειδοποίησαν στο 15’ με τον Ιωάννου που έχασε μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας από θέση τετ α τετ και στο 19’ με τον Σκόνδρα που νικήθηκε σε νέο τετ α τετ από τον Κουτσιρίμπα άνοιξαν το σκορ στο 27’.

Ο Λίτσιος μετά από φάση διαρκείας και ασίστ του Ιωάννου άνοιξε το σκορ για τα Μετέωρα.

Στο 40’ και στο 46’ ο Γεωργίου που πήρε την θέση του Ζαρόπουλου κάτω από τα γκολπόστ κράτησε το προβάδισμα κάνοντας δύο σπουδαίες επεμβάσεις, την πρώτη σε σουτ του Οικονόμου και την δεύτερη σε τετ α τετ με τον Αγιασιώτη.

Οι Βολιώτες πίστεψαν στην ισοφάριση και βγήκαν μπροστά με αποτέλεσμα να αφήσουν κενά πίσω. Έτσι ο μαέστρος Ουζούνογλου έβγαλε αρχικά ασίστ στον Μαρούδα στο 49΄ ο οποίος με σεντερφορίσιο γκολ έκανε το 2-0 και στο 71’ έβγαλε νέο πάρε βάλε στον Λίτσιο που σημείωσε το 3-0!

Η Αγριά πάντως δεν τα παράτησε και αμέσως μετά μείωσε σε 3-1 με ένα εκπληκτικό σουτ του Δημητριάδη έξω από την περιοχή που κατέληξε στο παραθυράκι του Γεωργίου.

Στο 76’ ο Ιωάννου αστόχησε από κοντά ενώ στο 88’ ο Συράκος έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία με τον Κουτσιρίμπα να κάνει ισάριθμες εντυπωσιακές αποκρούσεις. Στην εκπνοή χάθηκαν άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους Ουζούνογλου, Μανώλη, Συράκο ξανά!!!

Στην εκπνοή νέα μεγάλη επέμβαση του Κουτσιρίμπα σε κεφαλιά του Πολυζόπουλου!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) που ήταν ιδιαίτερα αυστηρός χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ζήση, Πολυζόπουλο, Μαρούδα των Μετεώρων  και τους Οικονόμου, Μπόρα, Καψιώτη, Βαν Ντε Γουίχε της Αγριάς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μετέωρα: Γεωργίου, Γεωργάκης, Ζήσης, Κιάκος (68΄ Ιωαννίδης), Παπαευθυμίου, Πολυζόπουλος, Λίτσιος (77’ Μανώλης), Ουζούνογλου, Μαρούδας (69’ Συράκος), Σκόνδρας (81’ Αυγέρος), Ιωάννου

Θησέας Αγριάς: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Μπόρας, Γαλανόπουλος (46΄ Βλάχος), Βαν Ντε Γουϊχε, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Χατζησταμάτης (46’ Αγιασιώτης), Φραγκογιάννης (63’ Τσιουρής), Οικονόμου, Δημητριάδης