Έπιασε πάτο ο ΑΟΤ!!!

Τελευταίος στην βαθμολογία ο πρωταθλητής στα λόγια

Πιάσαμε πάτο και επίσημα. Ο ΑΟΤ που υποτίθεται ότι θα πήγαινε για πρωτάθλημα μετά την 7η αγωνιστική είναι και επίσημα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ξακουστό Αιγινιακό ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλων Πόντου

Τα Τρίκαλα παρουσίασαν την γνωστή νωχελική και γεμάτη κενά στα μετόπισθεν εικόνα τους. Σε συνδυασμό με την έλλειψη κάποιας προσωπικότητας στο κέντρο και τους ακίνδυνους επιθετικούς αντιλαμβάνεται κανείς πως έφτασαν στην 6η τους ήττα σε επτά παιχνίδια.

Ο Πλατανιάς με αντεπιθέσεις και με παίκτες που έπαιζαν με πάθος και διάθεση κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν.

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν καλά αλλά στο 27’ ο Νίλι με κεφαλιά από κοντά σημείωσε το 1-0. Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς επιτυχία και στο 48’ ο Μπιανκόνι σημείωσε το 2-0 δίνοντας καθαρό προβάδισμα στον Πλατανιά.

Οι Κρητικοί έπαιξαν στην συνέχεια συντηρητικά για να κρατήσουν το σκορ, τα Τρίκαλα βγήκαν μπροστά, έχασαν μία, δύο ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσουν να μειώσουν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. κ. Κολύτας (Λασιθίου) με βοηθούς τους κ.κ. Οικονόμου (Δυτ. Αττική), Καραθανάση (Αν. Αττική). Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Παπανικολάου, Νίλι του Πλατανιά και τους Συριόπουλο,  Γιουκαρή των Τρικάλων.

Πλατανιάς (Γ. Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσάκης, Γκαραγκούνης, Ουές, Μποσέτι, Τσαμούρης, Σινγκ (82΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Παπανικολάου (73΄ Πουρτζίδης), Μπιανκόνι (88΄’ Λάζιτς), Νίλι, Κόρτσαμ

ΑΟ Τρίκαλα (Θ. Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Γκόλιας (83΄Τριανταφυλλάκος), Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Γκουγκούδης (64’ Νιάρος), Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (52’ Γκατζολάρι)