Νίκησε ο Απόλλων και παίζει με Τρίκαλα για την πρόκριση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εύκολη νίκη επί του Απόλλων Παραλιμνίου.

Την πρώτη του νίκη στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε την Πέμπτη (1/11) ο Απόλλων Σμύρνης. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” υποδέχτηκε στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και επικράτησε με 5-0. Τα τρία τέρματα σημείωσε ο MVP του αγώνα, Τομάς Μπεντινέλι.

Ο Βραζιλιάνος έκανε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή στο 19′, ενώ το 2-0 από το σημείο του πέναλτι στο 49′ (το κέρδισε ο ίδιος στο 48′ από μαρκάρισμα του Δ. Τριανταφύλλου). Στο 57′ ο Ζοάο Πέδρο έγραψε το 3-0 με δυνατό πλασέ από το σημείο του πέναλτι, το οποίο βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα.

Στο 67′ ο Μπεντινέλι έπαιξε το 1-2 με τον Ναδάλες, πέρασε και τον αντίπαλο κίπερ και πλάσαρε εύστοχα. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 73′ ο νεοεισελθών Κοντογιαννόπουλος, με σουτ έξω από την περιοχή. Ο 19χρονος μέσος σκόραρε στο ντεμπούτο του με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση, ενώ η ομάδα που θα ακολουθήσει τους Αρκάδες στον επόμενο γύρο θα κριθεί από τον αγώνα Τρίκαλα – Απόλλων Σμύρνης, στην 3η αγωνιστική. Αυτή ήταν η πρώτη εφετινή νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης και φυσικά η πρώτη του Γιάννη Ματζουράκη από τότε που ανέλαβε (1 νίκη, 3 ήττες).

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (68′ Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο (74′ Χιλάλ Ελ Χέλβε), Ναδάλες, Γκαρός (61′ Μάντζιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Κ. Τριανταφύλλου (14′ λ. τρ. Δέντσας), Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης (58′ Καρυοφύλλης), Οκάν (82′ Γκόλιας), Ζυγκερίδης.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος: Ελένη Αντωνίου (Αν. Αττικής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

(6ος)

1. Αστέρας Τρίπολης 6 (3-1)

2. Απόλλων Σμύρνης 3 (6-2)

3. Τρίκαλα 1 (1-2)

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-6)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3Η)

5/12

Τρίκαλα – Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Παραλιμνίου – Αστέρας Τρίπολης