Επιτυχίες ΣΟΑΤ στο πανελλήνιο Παίδων Κορασίδων

Στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα στις 16-17-18 Νοεμβρίου συμμετείχαν 795 αθλητές από 189 συλλόγους, απ’ όλη την Ελλάδα δείχνοντας μ αυτό το τρόπο τη δυναμική του αθλήματος, αλλά και την ραγδαία ανάπτυξη του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ και ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΗ τα Ασημένια Μετάλλια για τον ΣΟΑΤ.
ΔΎΟ Πανελλήνια μετάλλια βεβαίως είναι μεγάλη επιτυχία, που για ακόμη μια φορά δείχνουν την δυναμική του ΣΟΑΤ σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Ομως αφήνουν μια μικρή πικρή γεύση και στεναχώρια καθώς στερηθηκαμε 2 Χρυσα από ατυχίες.
Συγκεκριμένα…
Ο Γιώργος Γεροβάιος τραυματισμενος από τον 2ο αγώνα κατόρθωσε με συγλονιστικο τρόπο να κερδίσει 5 αγώνες! και να ηττηθεί στον Τελικό στο τελευταίο δευτερόλεπτο ενώ προηγούνταν από στιγμιαία απροσεξία.
Να σημειωθει ότι είχαν σταματήσει όλα τα τερέν και παρακολουθούν άπαντες αυτόν τον συγλονιστικο αγώνα ενός λαβωμένου λιονταριού που έκανε πολλούς κυριολεκτικά να δακρύσουν. Θα μείνει εξαιτίας αυτού του τραυματισμού εκτός αγωνιστικών χωρών για μεγάλο διάστημα, αλλά απέδειξε ότι είναι με διαφορά το Κορυφαίο ταλέντο που θα διαπρέψει στο Παγκόσμιο στερέωμα…
Η Μαρία Τζέλη κάνοντας ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα Κερδίζοντας με άνεση 4 αγώνες ηττήθηκε στον τελικό στον πόντο από λάθη της και όχι μονο. Η Μαρία πέρυσι κατέκτησε το Χάλκινο, φέτος το Ασημένιο του χρόνου η πορεία της θα είναι καλύτερη καθώς καθ ομολογία όλων είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο που και αυτήν θα μας κάνει στο εξωτερικό περήφανους.
Αγωνίστηκαν επίσης χωρίς διάκριση αλλά με νίκες και σπουδαίες επιδόσεις ο Γιάννης Κιουρας, Αχιλλέας Μακρης, Κλεονίκη Γουλα, Άγγελος Τζέλης, Δημήτρης Αζναουριδης, Σωτηρία Μυτούλα, Εβελινα Ανδρέου και το μέλλον τους ανήκει.
Το Τρικαλινό Ταεκβοντο θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση για πολλά πολλά χρόνια σε όλα τα επίπεδα και τα αποτελέσματα του ΣΟΑΤ είναι η απόδειξη…
Η δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο σε όλες τις ηλικίες είναι υπεύθυνη και εξαιρετικη και τα αποτελέσματα είναι επακόλουθο.
Οι νέοι αθλητές είναι αντάξιοι της ιστορίας και κληρονομιάς των μεγάλων αθλητών του ΣΟΑΤ και θα κάνουν ανάλογα και μεγαλύτερα βήματα.
Το ΔΣ του Συλλόγου και οι προπονητές του συγχαιρουν θερμά τους αθλητές για τις επιδόσεις τους οπως και τις οικογένειες τους για την στήριξη τους.