Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Ήττα και στην Σπάρτη για τον τραγικό ΑΟΤ

Ο Ράτκο Ντόστανιτς έφυγε αλλά η τραγική εικόνα της ομάδας συνεχίζεται. Με υπηρεσιακό τον Κώστα Νεμπεγλέρα, ο οποίος μόνο άμοιρος ευθυνών δεν είναι για την ομάδα αφού οι περισσότερες επιλογές είναι δικές του,ο ΑΟΤ περιέφερε το σαρκίο του και στην Λακωνία όπου πρόσφερε στους Σπαρτιάτες την χαρά της πρώτης τους νίκης στο πρωτάθλημα.

Άνευρος και χωρίς πάθος ο ΑΟΤ έχασε απο μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερη του αλλά που ήξερε πως να παίζει στην κόντρα και να εκμεταλλεύεται τα τεράστια κενά στην αμυντική γραμμή των Τρικάλων.

Οι “κυανέρυθροι” ουσιαστικά είχαν αδυναμία να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο όταν και ήταν καλύτεροι απο τους Σπαρτιάτες που μας σεβάστηκαν ίσως υπέρμετρα και στην επανάληψη αφού αντελήφθησαν με τι είχαν να κάνουν βγήκαν μπροστά και έφτασαν στην νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 61′ ο Φραγκούλης και στην συνέχεια τα Τρίκαλα έχασαν κάμποσες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν οι οποίες όμως δεν ευδοκίμησαν, είτε λόγω αστοχίας είτε λόγω της καλής μέρας στην οποία ήταν ο πορτιέρο των γηπεδούχων, ο Σταματόπουλος.

Σε μία αντεπίθεση στις καθυστερήσεις ο Βλαχομήτρος έκανε το 2-0 και έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των Τρικαλινών για ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Καλούσης (81’ Αρώνης), Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (59′ Βλαχομήτρος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιάννης Παπαϊωάννου): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος (74’ Ρούνεϊ), Γιουκαρής (58′ Καπός), Συμελίδης, Μακρίδης, Σταματάκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιουματζίδης (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δ. Βεργέτης, Κύριος (Αρκαδίας)

Θυμηθείτε το live του αγώνα απο το sportrikala στο https://www.sportrikala.gr/2018/11/liveblog-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1/