«Βούλιαξε» στην Κρήτη ο ΑΟΤ

Διασυρμός από τον Εργοτέλη με 3-0

Πολύ μικρός για τις προσδοκίες όλων μας ο ΑΟ Τρίκαλα που με άμυνα που έμπαζε από παντού διασύρθηκε από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο χάνοντας μόνο με 3-0 καθώς οι Κρητικοί χωρίς υπερβολή θα μπορούσαν αν ήταν περισσότερο εύστοχοι να φτάσουν σε ασύλληπτο αριθμό τερμάτων.

Τα Τρίκαλα εμφάνισαν τις γνωστές αμυντικές αδυναμίες που είδαμε και στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό στην επανάληψη ενώ ήταν πολύ κακά τόσο στο κέντρο όσο και μπροστά.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Εργοτέλης να κάνει ότι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους δικούς μας να κοιτάζουν ως θεατές τις περίτεχνες ενέργειες τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας που μίλησαν για άνοδο το καλοκαίρι, ανάμεσα τους και ό άφαντος πρόεδρος Λεκανοπεδίου Αττικής κ. Μπέκιος, πρέπει να ανασκουμπωθούν ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή γιατί με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιο ρόστερ δεν δικαιούμαστε να κοιτάζουμε ψηλά.

Το παιχνίδι

 

Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ με αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε στο 36’ ο κ. Μπακογιάννης σε μαρκάρισμα του Συριόπουλου πάνω στον Τσέλιο μέσα στην περιοχή. Πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κοζορώνης.

Οι Κρητικοί που δεν πιέστηκαν καθόλου από τον ΑΟΤ στο πρώτο ημίχρονο έβαλαν τις βάσεις για την νίκη όταν στο 53’ ο Ιατρούδης βρήκε τον Μποτσάκη που με άψογο πλασέ έκανε το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπουτσάκης είχε και δοκάρι ενώ ο διασυρμός για τον ΑΟΤ ήρθε στο 76’ όταν ο Ιατρούδης εξέθεσε την αμυνα των Τρικάλων που συνελήφθη κοιμώμενη και έκανε το 3-0.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπακογιάννης από την Αθήνα που ελέγχεται για το αυστηρό πέναλτι με το οποίο μπήκε μπροστά στο σκορ ο Εργοτέλης. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπρους (Εργοτέλης) και Τσιάρα, Γκότοβο (ΑΟΤ)

Εργοτέλης (Νίκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (78’ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης(75’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58’ Μπουρσέλης)

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (53’ Καπός), Γιουκαρής (53’ Σταματάκος), Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Βανκεβάι (60’ Νιάρος)