Βαριά άρρωστος ο ΑΟΤ- έχασε με 0-1 από ΝΠΣ Βόλου

Συνεχίζεται η κατηφόρα, 0-1 από τον ΝΠΣ Βόλο

Με ένα γκολ του Μάντζη στο 87’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κότο ο ΑΟΤ γνώρισε μία ακόμη ήττα και το μέλλον της στην κατηγορία είναι πλέον αβέβαιο αφού γιατρειά δεν φαίνεται να υπάρχει.

Ο Θωμάς Γράφας δεν εμφανίστηκε στον πάγκο παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε από την ομάδα, την προπόνησε δύο μέρες και έβγαλε και την αποστολή. Είχε πάντως την ευθύνη μιλώντας μέσω κινητού με τον πάγκο και έχοντας τον Βουλόγκα σε ρόλο μπροστινού να δίνει οδηγίες όρθιος συνεπικουρούμενος και από τους Νεμπεγλέρα, Παπαϊωάννου.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι δεν κάθισε στον πάγκο για κάποιος τυπικούς λόγους (δεν είχε έρθει η πιστοποίηση), πολλοί όμως ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι δεν ήθελε να καθίσει στον πάγκο για να αποφύγει την …λέζα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όσο και να σας προϊδέασαμε για αντιδράσεις αυτές ήταν από χλιαρές έως …ανύπαρκτες κατά την διάρκεια του αγώνα.

Οι οργανωμένοι αποφάσισαν αποχή και το μόνο που ακούστηκε ήταν κάτι σποραδικές αποδοκιμασίες.

Στο τέλος όμως του αγώνα συγκεντρώθηκαν φίλαθλοι έξω από τα αποδυτήρια των Τρικάλων και αποδοκίμασαν έντονα τόσο τον Δημήτρη Μπαταγιάννη όσο και το Θωμα Γράφα.

 

Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Βεργέτης ((Αρκαδίας) ήταν εξοργιστικός δίνοντας και τα σπόρια στους φιλοξενούμενους. Επέτρεψε το σκληρό τους παιχνίδι και κυρίως δεν άφησε σε δύο περιπτώσεις το πλεονέκτημα σε φάσεις για γκολ των Τρικάλων. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Γκογκούδη, Συριόπουλο των Τρικάλων και τους Καμπαγέρο, Γκαλίτσιο του ΝΠΣ Βόλου.

AO Τρίκαλα: Ταϊρης, Γιουκαρής (83’ Ρούνεϊ), Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Καπός (71΄ Τριανταφυλλάκος), Μακρίδης (71’ Σταματάκος), Πάνος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τσιάρας

ΝΠΣ Βόλος: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντσης, Καμπαγέρο, Κότο, Ουνγιαλίδης, Λόπεζ Γκαρσία (80’ Ηλιόπουλος), Γκαρσία Μικέλ (88’ Αλμπέρτο)