Το Hoop Camp GR στην Καλαμπάκα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απο 19-21 Οκτωβρίου

To College Skills and Exposure Camp by Hoop Camp GR έρχεται στην φημισμένη περιοχή της Καλαμπάκας στη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα, το Hoop Camp College GR. Ποιοι θα βρίσκονται εκεί: Όλοι οι νέοι μαθητές-αθλητές, αγόρια και κορίτσια (των ετών 2000-2006) που ενδιαφέρονται να διευρύνουν το ταλέντο τους, να με την υποστήριξη της Α.Ο. Καλαμπάκας διοργανώνει από τις 19-21 Οκτωβρίου, ένα από τα πιο πρωτοποριακά camp μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καλαμπάκας έρθουν σε επαφή με την αμερικάνικη μπασκετική κουλτούρα και να γνωρίσουν τις δυνατότητες απόκτησης ακαδημαϊκής και αθλητικής υποτροφίας.

Ο Cooper Handelsman, Director Hoop Group U.S.A. και ο Mike Rice, πρώην προπονητής στο Rutgers Unversity, Robert Morris, Chicago St., Marquette, Fordham, Niagara, St. Joe’s, Pittsburgh. O Coach Rice θεωρείται ένας από τους κορυφαίος προπονητές skills development στις Ηνωμένες Πολιτείες και προπονεί κορυφαίους παίκτες του NBA. Θα διεξάγουν εντατικές προπονήσεις για τρεις ολόκληρες μέρες στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας υπό της αιγίδα του Hoop Camp College GR. Στο πλευρό των δύο σπουδαίων προπονητών θα βρίσκονται πεπειραμένοι Έλληνες προπονητές της τοπικής σκηνής.

Το πρόγραμμα πέρα από εντατικές προπονήσεις στα πρότυπα του αμερικάνικου κολεγιακού μπάσκετ θα συμπεριλαμβάνει επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα για τις εισαγωγικές εξετάσεις (SAT) στα Πανεπιστήμια. Τα σεμινάρια αυτά θα συμπεριλαμβάνουν ,επίσης, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των Κολεγίων και ότι άλλο χρειάζεται για τη διεκδίκηση μίας αθλητικής υποτροφίας.

Οι γονείς είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές και συνεργάτες σε κάθε μας προσπάθεια και μεριμνάμε για αυτούς. Το Hoop Camp College GR έχει διαμορφώσει ειδικού τύπου σεμινάρια για την ενημέρωση και πληροφόρηση των γονιών. Συγκεκριμένα, ο Executive Director του Hoop Camp College GR κ. Αθανάσιος Τζήρος προετοιμάζει, εξηγεί και δίνει κατευθυντήριες γραμμές στους γονείς σχετικά με τις εισαγωγικές εξετάσεις, τον τρόπο προσέγγισης των αμερικάνικων εκπαιδευτικών ινστιτούτων και την απόκτηση αθλητικής υποτροφίας.

Πρόκειται για μία εντελώς ξεχωριστή διοργάνωση, η οποία υποστηρίζεται από έναν οργανισμό (Hoop Group USA) που πρώτος ανέδειξε μία σειρά σπουδαίων παικτών του ανδρικού και του γυναικείου μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Λάρι Μπερντ και ο Μάτζικ Τζόνσον, ή και πιο σύγχρονοι, όπως ο Κέβιν Ντουράντ, ο Καρμέλο Άντονι, ο Κάιρι Ίρβινγκ και ο Τζέιμς Χάρντεν, είναι μερικά από τα ονόματα που βρήκαν την ευκαιρία για το ξεκίνημα μίας μεγάλης καριέρας, αρχής γενομένης στο NCAA, μέσω των διοργανώσεων του Hoop Group, το οποίο φροντίζει να συνδυάζει μπάσκετ και ακαδημαϊκή γνώση.

Ιδιαίτερη παρουσία της φετινής διοργάνωσης αποτελεί ο κορυφαίος αναλυτής του NCAA (COSMOTE TV) κ. Χρήστος Μαργέλης.

Αγαπάμε το μπάσκετ και επιβραβεύουμε την προσπάθεια! Μπες άμεσα στοhttps://hoopcamp.ticketspice.com/hoop-camp-thessaly-basketball-invitation και κλείσε τη θέση σου στο camp της χρονιάς με 20 ευρώ έκπτωση συμπληρώνοντας τον εκπτωτικό κωδικό thessaly20 στο σχετικό πλαίσιο. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Μην το χάσεις. Σε περιμένουμε εκεί!