Βοσνιάδης: «Ήρθαμε όλοι για να ανεβάσουμε τον Ηρακλή»!

Τόνισε πως  θα  να ανεβάσουν τον Γηραιό στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Karfitsa Press»:

– Κόουτς, πόσο έτοιμη είναι η ομάδα ενόψει της σημερινής πρεμιέρας;

«Η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει τους τρεις πρώτους πόντους. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη κόντρα στον Ηρόδοτο και μετά όλα τα άλλα».

– Το υλικό του Ηρακλή χαρακτηρίζεται από όλους ως ανόδου. Είναι αυτός ο στόχος της ομάδας;

«Ξεκάθαρα. Γι’ αυτό ήρθαμε όλοι. Οτιδήποτε άλλο θα συνιστά αποτυχία».

– Τι έχει ο φετινός Ηρακλής έναντι των υπολοίπων ομάδων;

«Έχει βαθύ ρόστερ. Έχει εμπειρία και το κυριότερο διάθεση να αλλάξει κατηγορία. Όλοι μας, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και διοίκηση διψάμε για επιτυχία».

– Τι μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας;

«Διάθεση. Πάθος. Δίψα. Αυτά τα τρία συστατικά είναι που θα μας οδηγήσουν στον τελικό μας στόχο».

– Εκτός των άλλων ο Ηρακλής διαθέτει νέο μεγαλομέτοχο. Ποιες οι πρώτες σας εντυπώσεις από τον Τομ Παπαδόπουλο;

«Είναι ρομαντικός. Έχει διάθεση να βοηθήσει, έχει αυτό το «καλοπροαίρετο» που σπανίζει στην Ελλάδα. Πιστεύω ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Θα δώσει λύσεις, έχει όρεξη να προσφέρει και χαίρεται με την ομάδα. Τον έχουμε ανάγκη και ήδη κατάφερε μέσα σε ένα μήνα να δώσει ηρεμία και να κάνει όλους εμάς να ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό που είναι και η δουλειάς μας και τίποτα άλλο».

– Του βάζουν όμως και εμπόδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «μπλοκάρισμα» του τραπεζικού λογαριασμού της ΠΑΕ…

«Αυτά είναι θέματα που πρέπει να λύσει η διοίκηση. Όμως έχω άποψη. Θα πρέπει να του δοθεί χρόνο να δώσει λύσεις. Ο Τομ Παπαδόπουλος βρήκε χρέη και τα ανέλαβε, δεν τα δημιούργησε ο ίδιος. Θα πρέπει αυτό να το καταλάβουν άπαντες. Πρέπει να έχει χρόνο να βάλει την κατάσταση σε μια σειρά, όλοι έπεσαν πάνω του. Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση να ρολάρει η ομάδα και πιστεύω κανείς δεν θα χάσει από αυτόν».

– Επιστροφή και πάλι στα αγωνιστικά θέματα. Πόσο δύσκολο κομμάτι είναι η διαχείριση ενός ρόστερ με 31 ποδοσφαιριστές;

«Είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη λέει πως όλοι όσοι ήρθαν κανείς δεν τους έταξε θέση βασικού. Αποκτήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με σκοπό να υπάρχει ένα βαθύ ρόστερ. Ένα ρόστερ πρωταθλητισμού. Όλοι θα πρέπει να έχουν υπομονή. Το «εγώ» κανενός δεν πρέπει να είναι πάνω από το «εμείς» της ομάδας. Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν και θα το κάνουν. Το βαθύ ρόστερ είναι το πλεονέκτημά μας έναντι των υπολοίπων αντιπάλων. Έχουμε ευχέρεια να ξεκουράζουμε παίκτες, να προστατεύουμε αν χρειαστεί άλλους. Τους εμπιστεύομαι όλους και αυτό θα φανεί μέσα στη χρονιά. Δική μου ευχή είναι να μπορέσουμε όσοι ξεκινήσουμε σήμερα να είμαστε και στο τέλος».

– Ποιες ομάδες είναι οι ανταγωνίστριες του Ηρακλή για την άνοδο;

«Θεωρώ πως η Κέρκυρα, ο νέος Βόλος, η Δόξα Δράμας θα είναι ομάδες που θα είναι ψηλά. Ο Κισσαμικός θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο στην κατηγορία, είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο. Πιστεύω όμως και τα Τρίκαλα θα είναι ψηλά. Θα ήθελα και την Καλαμαριά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και παρά τα προβλήματα που είχε είναι ομάδα έμπειροι που δεν θα είναι για κανέναν εύκολος αντίπαλος».

– Συνήθως οι ποδοσφαιριστές στέλνουν μήνυμα στον κόσμο, το δικό σας μήνυμα ως «αρχιτέκτονας» αυτού του ρόστερ ποιο είναι;

«Ο κόσμος να έρθει δίπλα μας είναι ξεκάθαρο. Να στηρίξει την προσπάθεια. Τον έχουμε ανάγκη. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Συσπειρωμένοι θα πετύχουμε, διαφορετικά θα είναι δύσκολο χωρίς αυτούς. Θέλουμε όλη την οικογένεια του Ηρακλή κοντά μας».