Άγνωστος ξυλοκόπησε τον Αποστόλη Γαλάτη

Έξω απο τις εγκαταστάσεις του Astra Tv.

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο αθλητικογράφος Απόστολος Γαλάτης, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από έναν άγνωστο άνδρα έξω από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA.

Ο Γαλάτης το απόγευμα του Σαββάτου ήταν στα Τρίκαλα και παρακολούθησε το παιχνίδι των Τρικάλων  με τον Βόλο.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών έχουν σπεύσει για να του συμπαρασταθούν και να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας του ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μαλαματίνης, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Αποστόλης Τσακανίκας, ο επιχειρηματίας από την Αγριά Ηλίας Ντινέζος, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο αντιδήμαρχος Γ. Πράττος, ο αδερφός του Γρηγόρης Γαλάτης και η σύζυγός του. Από τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA έσπευσε στο «Αχιλλοπούλειο» ο Δημήτρης Μαρέδης και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη και των δύο συνεργών του, αφού αξιοποιεί οπτικό υλικό που προκύπτει από κάμερες ασφαλείας κτιρίων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr υπάρχει βίντεο που δείχνει την επίθεση καρέ – καρέ και ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο Απόστολος Γαλάτης μίλησε αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr και εκτιμά ότι οι δράστες είχαν οπαδικό κίνητρο, ενώ τα χτυπήματα που του κατάφεραν ήταν ικανά να τον σκοτώσουν.

Πηγή: TheNewspaper.gr