Ο Θωμάς Μαύρος την Δευτέρα στα Τρίκαλα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μίλησε σήμερα στον FM 100.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα ανάμεσα στους Παλαίμαχους των Τρικάλων και της ΑΕΚ την Δευτέρα θα γίνει και η παρουσίαση του  βιβλίου του Θωμά Μαύρου “Ποιός, ποιός, ποιός, ο Μαύρος ο Θέος”. Ο παλιός μεγάλος άσσος μίλησε σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” και στους Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και Βασίλη Κωνσταντάκο: “Έγραψα το βιβλίο αυτό προκειμένου οι νέοι κυρίως να δουν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον, ότι αν πιστέψουν και εργαστούν σκληρά μπορούν να φτάσουν ψηλά” είπε χαρακτηριστικά.

Αφού αναφέρθηκε στον καλό του φίλο  Βαγγέλη Παραπραστανίτη (Τζόνι) με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ αναφέρθηκε και στη σημερινή ΑΕΚ: “Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει μία καλή προσπάθεια και πιστεύω ότι θα φέρει καλά αποτελέσματα. Παρά την ήττα στον ΠΑΟΚ η ομάδα ήταν καλή, απλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Παρακολουθώ την ΑΕΚ και είμαι πάντα στο γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια.”.

Τέλος για την αγάπη του κόσμου είπε: “Είναι κάτι το συγκινητικό, η καλύτερη ανταμοιβή είναι η αγάπη των φιλάθλων. Και στην περίπτωση την δική μου, επειδή δεν έδωσα δικαιώματα στα γήπεδα, έχω την αποδοχή των φίλων όλων των ομάδων και όχι μόνο της ΑΕΚ και του Πανιωνίου που αγωνίστηκα”.