“Κόλλησε” στις Σέρρες ο ΑΟΤ, έμεινε με εννιά στο τέλος!

Ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Προκειμένου να έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου περιμένοντας στο γήπεδο του Απόλλων Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης ο ΑΟΤ ήθελε νίκη  στις Σέρρες απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Κι όμως.. ,οι κυανέρυθροι αντί να καθαρίσουν το ματς , έκαναν γκέλα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, ενώ το γεγονός ότι δέχθηκαν δύο κόκκινες κάρτες  αυξάνει τον προβληματισμό όλων για τη συμπεριφορά επαγγελματιών παικτών  , ειδικά μάλιστα όταν έχουν απέναντί τους  σε ένα ερασιτεχνικό συγκρότημα όπως ο  Απ Παραλμνίου που  βγήκε φέτος από το τοπικό Σερρών

Αγωνιστικά ο ΑΟΤ παρα το γεγονός ότι στο πρώτο ημίωρο είχε την συντριπτική υπεροχή στο παιχνίδι ,  δεν αξιοποίησε καμία απο τις κάμποσες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και έτσι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων, στο 30′ όταν και σκόραραν με τον Κεχαγιά (1-0).

Τα Τρίκαλα ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Τσιμίκα και στην επανάληψη μπήκαν για να καθαρίσουν το παιχνίδι.Ωστόσο όμως αρχικά ο Τσιάρας στο 53′ και στην συνέχεια ο Γκουγκούδης στο 78′ δέχτηκαν δεύτερες κίτρινες κάρτες (ο Γκουγκούδης δέχτηκε δύο μέσα σε πέντε λεπτά που αγωνίστηκε!!!) και έτσι τα Τρίκαλα έμειναν για αρκετή ώρα με δέκα και για 12 λεπτά στο τέλος με εννιά παίκτες στο γήπεδο.

Παρά ταύτα και πάλι οι κυανέρυθροι  θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη καθώς στο 82′ ο Ηλιάδης είχε δοκάρι ενώ οι γηπεδούχο όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δημητρίου περισσότερο αγχώθηκαν παρά εκμεταλλεύτηκαν απο την αριθμητική υπεροχή τους.

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

Tα Τρίκαλα μπροστά σε ελάχιστο κόσμο αντιμετωπίζουν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Απόλλων Παραλιμνίου για το κύπελλο Ελλάδος.

4′ Καλή στιγμή για τα Τρίκαλα. Μετά απο φάουλ του Μακρίδη κεφαλιά του Συριόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ

7′ Απο καλό σημείο ο Πάνος δεν μπορεί με γυριστό σουτ να απειλήσει τον Σαββίδη

8′ Σουτ του Ράντο έξω απο την περιοχή δεν ανησυχεί ο Σαββίδης

16′ Μοναδική ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Γκότοβος μόνος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά.

30′ Μετά απο φάουλ του Κεχαγιά ο Μερεσιώτης προλαβαίνει την έξοδο του Ταϊρη και κάνει το 1-0. Ευθύνη και απο τους αμυντικούς του ΑΟΤ

43΄ ΓΚΟΟΟΛ Μετά απο εξαιρετική ενέργεια του Γιουκαρή η μπάλα έφτασε στον Τσιμίκα που με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1

53′ Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Τσιάρας, με δέκα τα Τρίκαλα για την συνέχεια

78′ Ο Γκουγκούδης κατάφερε να φάει δύο κίτρινες κάρτες σε πέντε λεπτά και να αποβληθεί.

82′ Αν και με εννιά τα Τρίκαλα έχουν δοκάρι οριζόντιο με τον Ηλιάδη!

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βουρνέλης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ.  Νταβέλα, Τοροσιάδη του ιδίου συνδέσμου. Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Τσιάρα στο 53′ και τον Γκουγκούδη στο 78′  ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Δ. Τριανταφύλλου, Μπονέρη, Λαζαρίδη, Παναγιωτίδη του Απόλλων Παραλιμνίου.

Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης (90′ Τάκας), Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Δ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (80′ Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65′ Μπονέρης), Ζυγκερίδης

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73′ Γκουγκούδης), Ράντι (63′ Ηλιάδης), Ρούνει (84′ Kέζος), Μακρίδης