Νεμπεγλέρας: “Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Τρίκαλα”

DSC_0012-2 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του τεχνικού διευθυντή του ΑΟΤ.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Νεμπεγλέρας ξεδίπλωσε τις απόψεις του γύρω από τον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και την ομάδα Νέων του συλλόγου. Άλλωστε η παρουσία τόσου του ίδιου όσο και του προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς στην έναρξη των δοκιμών της ομάδας Νέων σηματοδοτεί πράγματα.

Ο κ. Νεμπεγλέρας μίλησε στην «Λέσχη 97,6» για όσα απασχολούν τον ΑΟ Τρίκαλα.

Για την ομάδα Νέων: Η παρουσία η δική μου, όσο και του κ. Ντόστανιτς κοντά στον κ. Τέγο και στους ποδοσφαιριστές δεν ήταν τυχαία. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα στους νεαρούς παίκτες ότι είναι συνέχεια της μεγάλης ομάδας και έτσι θα πρέπει να βλέπουν την παρουσία τους εδώ. Δεν θα μείνουμε στα λόγια αλλά και θα περάσουμε και στις πράξεις, που σε πρώτη φάση έχει να κάνει με το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας. Από εκεί και πέρα περιμένουμε την προκήρυξη για να δούμε την μορφή που θα έχει φέτος το πρωτάθλημα.

Για την προετοιμασία του ΑΟΤ: Αυτό το διάστημα που η ομάδα δουλεύει ο κ. Ντόστανιτς και οι συνεργάτες του έχουν βάλει ένα αγωνιστικό πλάνο. Ο στόχος είναι όλα αυτά να βγουν στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι μέχρι τώρα τα πράγματα κυλούν ομαλά, αλλά είναι σαφές ότι υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση και για το λόγο αυτό δεν χαλαρώνει κανένας.

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: Θα είμαι ξεκάθαρος. Κοιτάζουμε μόνο τον ΑΟΤ και την δουλειά που θα κάνουμε. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν σεβόμαστε, αλλά όλοι ξέρουν τι σημαίνει Τρίκαλα. Από εκεί και πέρα ο καθρέφτης είναι το γήπεδο.

Για τα φιλικά: Υπάρχει ο αγώνας του Σαββάτου με την ΑΕ Καραϊσκάκη και στην συνέχεια με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε φιλικό με την ματιά που επιθυμεί, αλλά για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι φιλικά παιχνίδια πάνω στη λογική της προετοιμασίας για τα επίσημα παιχνίδια. Και αυτό είναι το σωστό, διότι ο ΑΟΤ δουλεύει πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Για την φημολογία καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος: Τα δυο χρόνια που είχαμε καθυστέρηση στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ τα μηνύματα δεν ήταν θετικά για την διαφήμιση του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι αυτό έχει διδάξει τις ομάδες. Ακούω και εγώ για την φήμη αυτή, αλλά εμείς δουλεύουμε για το πλάνο που έχει να κάνει για έναρξη στις 23 Σεπτεμβρίου. Αν αλλάξει κάτι θα προσαρμοστούμε και εμείς ανάλογα, αλλά θα ήταν κέρδος για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ να ξεκινήσει κανονικά. Σ’ αυτό όμως δεν μπορούν να κάνουν κάτι ούτε οι προπονητές ούτε οι ποδοσφαιριστές.