Πρωταθλητές οι Δάσκαλοι στο πρωτάθλημα Εκπαιδευτικών

ΔΑΣΚΑΛΟΙΚέρδισαν στον τελικό τα ΓιάννεναΠρώτοι στο πρωτάθλημα Εκπαιδευτικών οι Τρικαλινοί Δάσκαλοι, κερδισαν τα Γιάννενα  στον τελικό και σήκωσαν κούπα για τέταρτη φορά

Ο μεγάλος τελικός φιλοξενήθηκε  στο  Πανηπειρωτικό  και εκεί οι Δάσκαλοι του νομού μας βρήκαν απέναντί τους την ομάδα των Ιωαννίνων,  πέτυχαν καθαρή νίκη με 2-0, η οποία φυσικά πανηγυρίστηκε δεόντως στο τέλος.

Πρωταγωνιστής του τελικού ήταν ο  Βαγγέλης  Μπρισίμης, που πέτυχε και τα  δυο γκολ σκοράροντας αρχικά στο 20′ και σφραγίζοντας τη νίκη  στο 60’ όταν διαμορφώθηκε το 2-0.Την 2η θέση κατέκτησαν τα Γιάννενα και την 3η η Χαλκίδα.

 

Εκπαιδευτικοί Ιωαννίνων: Μαλισόβας Λ., Γάλιος, Τσέκας, Τσουμάνης, Στοίλας, Στεργίου, Γεωργάκης, Τσιούπης, Νταλάκας, Μάντζιος, Μαλισόβας Χ. Επαιξαν και οι Κάντας, Κύργιος, Σκαργιώτης, Κιτσιτζής, Γκόγκος, Τσόδουλος.

Εκπαιδευτικοί Τρικάλων: Κολέτσιος, Τζόκας, Αυγέρης, Τρικάλης, Ραπτοτάσιος, Μπούκας, Τσέλιος, Σιούτας, Παπαδάκος, Μπιρσίμης, Κόττας. Επαιξαν και οι Βουλογάκης, Τσίντζος, Μέμτσας, Μπαρμπάτσης, Γκούσδοβας, Γκοντζιάς, Παππάς, Μαυρίκος, Κωνστασντίνος.

99c5bb24-1490-4d7e-b257-279f866835fe