Γιδόπουλος: “Ολοι σαν μία γροθιά”

GIDOPOYLOS-1024x614

Ο νεαρός πορτιέρο κλείνει σήμερα τα 23!

Ο Νίκος Γιδόπουλος έχει σήμερα τα γενέθλια του, έγινε 23 ετών και στα Τρία Πέντε Πηγάδια που βρίσκεται η αποστολή του ΑΟΤ ο τρικαλινός τερματοφύλακας δέχτηκε τις ευχές απ΄ όλους στην ομάδα. Βέβαια τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν το μυαλό τους στην προετοιμασία και στην σκληρή δουλειά. Άλλωστε το μήνυμα που στέλνει ο τερματοφύλακας της ομάδας είναι ξεκάθαρο.

Νίκο χρόνια πολλά, γενέθλια και προετοιμασία μαζί

Ευχαριστώ πολύ. Δέχτηκα τις ευχές από όλο το τιμ, αλλά για να είμαι ειλικρινής όπως και οι συμπαίκτες μου το μυαλό μας είναι ξεκάθαρα στην δουλειά που γίνεται εδώ πέρα.

Οι εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα προετοιμασία

Έχουμε σύμμαχο τον καιρό, πολλές φορές βρέχει, ενώ η θερμοκρασία μας επιτρέπει να δουλεύουμε με άνεση. Το ξενοδοχείο μας παρέχει αυτά που θέλει ένας αθλητής, ενώ μεγάλο πλεονέκτημα είναι η καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Τι να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας;

Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι δουλεύουμε όλοι σαν μια γροθιά. Στόχος να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τον φίλαθλο κόσμο. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε για το καλό της ομάδας.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη…

Όντως. Με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σοφοκλή Βουλόγκα και τους Δημήτρη Ταϊρη και Χρήστο Μπουρούση δουλεύουμε καθημερινά σκληρά για τις απαιτήσεις που έχει η θέση αυτή. Νομίζω ότι όλα μπορούν να πάνε καλά για την φετινή σεζόν.