Για παραμονή Σπανούλης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου

Η εποχή Ντέιβιντ Μπλατ ξεκίνησε και επίσημα στον Ολυμπιακό.

 

Ο Αμερικανός τεχνικός υπέγραψε το 2ετές συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους, ανακοινώθηκε επίσημα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και… πιάνει άμεσα δουλειά. Καθώς τα ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πολλά και σημαντικά. Με βασικότερα όλων, βεβαίως, το τι μέλλει γενέσθαι με τον ελληνικό κορμό της ομάδας του Πειραιά.

Πλέον, όλη η προσοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι στραμμένη στις ανανεώσεις των τριών συμβολαίων των Ελλήνων που λήγουν: Του Βασίλη Σπανούλη, του Κώστα Παπανικολάου και του Ιωάννη Παπαπέτρου. Δηλαδή του ηγέτη της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού και δύο εκ των σημαντικότερων, αλλά και περιζήτητων Ελλήνων παικτών!

Οι συναντήσεις της διοίκησης (αλλά και του νέου προπονητή) με τους τρεις παίκτες αναμένονται με πολύ μεγάλη αγωνία και όπως προκύπτει, δεν πρόκειται να καθυστερήσουν. Καθώς ο Ολυμπιακός δεν θέλει να επιτρέψει σε άλλους συλλόγους να τους δελεάσουν και να τους βάλουν σε διαδικασία σκέψεων για… αλλαγή αγωνιστικού περιβάλλοντος. Ειδικά από τη στιγμή που ήδη αρκετοί ξένοι σύλλογοι (αλλά και ο Παναθηναϊκός), έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Πειραιά…